arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Tuin » Drie tips voor sfeer in je tuin

Drie tips voor sfeer in je tuin

Hoe krijg ik meer sfeer in de tuin? Vanuit haar achtergrond als tuin- en binnenhuisontwerper krijgt Ilse vaak de vraag om binnen en buiten met elkaar te laten matchen. Graag geeft zij een aantal tips voor meer sfeer in de tuin.

Ilse Kerkmeijer van bureau Into Style maakt tuinontwerpen en geeft aan bedrijven en particulieren interieuradviezen op maat. Hierbij verplaatst zij zich in de klant door goed te luisteren naar de wensen.

Tuin verlichting

Om de dag in de tuin te verlengen, is het een goed idee om een bijzonder object of mooie boom van onderaf te verlichten. Dit geeft een sfeervol beeld vanuit huis en buiten beleef je een prettig gevoel.

Buitenleven op je terras

Een nieuwe trend is om binnenmaterialen ook buiten toe te passen. Hierdoor wordt buitenleven extra genieten, omdat je je woonkamer mee naar buiten neemt. Gebruik hiervoor op het terras bijvoorbeeld een speciale schemerlamp en/of een waterbestendig vloerkleed.

Tuinmeubelen

Om rust op je terras te creëren is het belangrijk om te werken met grote gebaren. Dus niet her en der veel kleine meubelen of potten, maar juist een paar grote plantenbakken strak naast elkaar of in plaats van losse stoelen een veel lekkerder zittende loungebank. Zo ontstaat er een rustig geheel op het terras.

Reageer

Lees ook:

4 stappen om je elektrisch rolluik te repareren >
Met deze items ga je voor dé droomtuin van je leven >
Kerstdecoratie in de tuin: zo maak je er iets moois van >
Met deze items geniet je ook in de herfst nog van je tuin of balkon >
Tuintips voor het najaar >
Planten maar! De voorjaarsbloemen >
De veelzijdige haag >
Terrasbeglazing: 356 dagen per jaar buiten zitten! >
Elektrische barbeque >
Een ode aan ambacht bij Bronkhorst Buitenleven >
Help vogels de winter door >
Aan de slag in je tuin >
Nazomeren in de tuin doen we met.. struikheide >
Hillhout voorkomt haardhout rommel >
Duurzaam tuinieren met Lodewijk Hoekstra >

Terug naar overzicht >>