arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Nieuws » Zwart in de slaapkamer: durf voor deze kleur te kiezen!

Zwart in de slaapkamer: durf voor deze kleur te kiezen!

Ben je toe aan een make-over in de slaapkamer? In deze blog lichten we de zwarte slaapkamer uit! Hoewel je misschien het idee hebt dat dit te donker is, is dat heus niet waar. Durf de stap te nemen – zwart is juist enorm stijlvol en rustgevend. Laat ons je inspireren in deze blog!

De zwarte muur

We beginnen met een relatief makkelijke manier om voor een nieuwe look in de slaapkamer te zorgen: geef de muur een lik verf! Zwart is daarbij ook nog eens een eenvoudige tint om mee te schilderen: het dekt in een keer. Ideaal!

Zeker als er nu een witte muur in je slaapkamer te vinden is, ga je hiermee echt voor een andere look. Let maar op: met deze tint haal je meer rust in de ruimte. En dat heeft voordelen voor je nachtrust! Ook is het tof om met deze tint te spelen, in combinatie met andere kleuren in de ruimte: denk aan rood, blauw of groen. Prachtig!

De zwarte muur in de slaapkamer: stijlvol!

Het frame van het bed

Vind je het wat teveel van het goede om de muur een zwarte look te geven? Kijk dan eens op het beeld hieronder, waarbij het om het bed frame gaat: ook dat is zeker een idee! Bij de slaapkamer met een zwart bed kies je voor een subtiele manier om deze look te verwerken. Daarbij kun je voor verschillende materialen gaan, bijvoorbeeld stof of juist een zwart houten bed.

In combinatie met een slaapkamer met zwart bed kun je ook gaan voor zwart beddengoed. Of je combineert een zwart bed juist met beddengoed in een andere kleur – zoals we bij het idee hierboven ook omschreven. Hierbij geldt namelijk dat zwart in combinatie met andere diepe of juist pasteltinten beeldig staat.

Zwart in de slaapkamer: durf voor deze kleur te kiezen!

Een zwart vloerkleed

Bij de slaapkamer in het zwart kun je ook denken aan een vloerkleed, voor onder het bed. Dat zorgt weer voor een ander resultaat! Ook dit is een behoorlijk subtiele manier om deze kleur te verwerken in de ruimte – het is maar net welk effect je wilt bereiken.

Zwart op de vloer zien we maar weinig terugkomen in woningen, terwijl het juist een strak en modern resultaat geeft. Ook is het een idee om de vloer in de slaapkamer zwart te maken: kost wat meer moeite, maar zorgt voor een beeldschone look.

Mooi en subtiel: een zwart vloerkleed in de slaapkamer

All over the place

Waar we het in de voorbeelden hierboven steeds over een onderdeel van de ruimte hadden, kun je ook voor een volledige zwarte slaapkamer gaan. Wow! Dit zien we op het beeld hieronder: voor de echte waaghalzen. Een ding is zeker: slapen doe je hier heerlijk.

Wie hiermee uitpakt, gaat echt voor een unieke look in de slaapkamer. Durf dus de stap te nemen voor een complete slaapkamer in het zwart! Echt eens anders dan anders – en zo zien we het graag in onze woningen.

Pak uit met een volledig zwarte look in de slaapkamer

Reageer

Lees ook:

Landelijke woonstijl: tuin- en interieurtips >
Handige tips om je tuin te vergroenen >
Geef ruimtes een nieuwe look met een steenstrip >
Help ik wil mijn huis snel verkopen: hoe pak ik dit aan? >
Dit zijn de voordelen van een boxspring bed >
Brand voorkomen in huis: praktische en eenvoudige tips >
Tips voor een duurzaam én stijlvol interieur >
De leukste tuinset voor in jouw achtertuin: 6x inspiratie >
Makkelijke tips voor een energiezuinig huis >
Je eigen woonstijl ontdekken: zo doe je dat! >
Veilig klussen: deze spullen heb je nodig >
Ga jij je woning verbouwen? Gebruik tijdelijke opslag! >
8 belangrijke benodigdheden voor een verbouwing >
Infrarood verwarming: de nieuwe manier van verwarmen >
Veilig en streeploos de buitenramen schoonmaken >

Terug naar overzicht >>