arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Nieuws » Wordt de cv-ketel echt verboden?
Cv ketel

Wordt de cv-ketel echt verboden?

‘Binnen 3 jaar verkoopverbod voor cv-ketel’ kopte RTL-Z.

‘Over 3 jaar geen traditionele cv-ketel meer’ berichtte de NOS.

Het klimaat maakt heel wat bij ons los. En terecht. Wereldwijd zijn er regels opgesteld om de aarde gezond te houden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er naarstig wordt gezocht naar mogelijke oplossingen tegen de opwarming van de aarde. Het klimaat moet verbeterd worden.

De kluts kwijt

Soms raak je als ‘gewone’ consument wel een beetje de kluts kwijt. Want waar de ene partij hard roept dat de cv-ketel gaat verdwijnen, roept de andere partij nog harder dat dit niet mogelijk is. Het aardgas waarop de cv-ketel draait, put de aarde uit. Maar de warmtepompen die dit zouden moeten vervangen, gaan metersdiep de grond in. Welk effect heeft dit als we dit bij alle huizen rij aan rij gaan doen? En wat te denken van alle kosten die dit met zich mee gaat brengen? Wie gaat dat betalen?

Nieuw, maar duurzaam

De vraag is dan ook of de cv-ketel daadwerkelijk zal verdwijnen. En binnen welk termijn dat gaat gebeuren. Een vraag die op dit moment nog niet te beantwoorden is. Er is nog een hoop onduidelijkheid over dit onderwerp. Onduidelijkheid waar veel huiseigenaren op proberen in te spelen. Ook zij hebben de krantenkoppen gelezen of het nieuws gehoord. Ook zij willen zich voorbereiden op wat wellicht komen gaat. Veel mensen besluiten dan ook om over te gaan op het aanschaffen van een nieuwe ketel. Ketels die aan het einde van hun levensduur zijn, worden alvast vervangen. Uiteraard meteen voor een duurzame variant.

Cv-ketels bij Cvkoopjes.nl

Op de website van cvkoopjes.nl wordt een diversiteit aan cv-ketels aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. De Cv ketels bij Cvkoopjes.nl worden aangeboden met fabrieksgarantie en gratis bezorging. Zij hebben bovendien experts in dienst die je kunnen informeren over welke HR cv-ketel het best bij jouw situatie past. Als je nu een nieuwe aanschaft, kun je nog jaren vooruit. Tegen die tijd is er vast meer duidelijkheid over of de cv-ketel nou wel of niet mag blijven.

Ik ben nu al benieuwd naar de krantenkoppen!


Reageer

Lees ook:

Dit zijn de voordelen van een boxspring bed >
Brand voorkomen in huis: praktische en eenvoudige tips >
Tips voor een duurzaam én stijlvol interieur >
De leukste tuinset voor in jouw achtertuin: 6x inspiratie >
Makkelijke tips voor een energiezuinig huis >
Je eigen woonstijl ontdekken: zo doe je dat! >
Veilig klussen: deze spullen heb je nodig >
Ga jij je woning verbouwen? Gebruik tijdelijke opslag! >
8 belangrijke benodigdheden voor een verbouwing >
Infrarood verwarming: de nieuwe manier van verwarmen >
Veilig en streeploos de buitenramen schoonmaken >
Zo maak je verhuizen gemakkelijker >
Huis verkopen zonder makelaar? Lees deze tips >
Kies een goede buitenverf of buitenlak met deze checklist >
Het belang van goede huisisolatie >

Terug naar overzicht >>