Home > Nieuws > Spontaan barbecueën
 

Spontaan barbecueën

Het zomergevoel is compleet als je lekker buiten kunt eten. Echt vooruit plannen is vaak lastig met het Nederlandse weer en andersom kan het zo uit het niets prachtig barbecueweer worden. Dan wil je niet een uur bezig zijn met de voorbereidingen. De vernieuwde tafelmodelbarbecues zijn dan perfect. Je zet ze in een handomdraai snel op tafel.

Tafelmodel barbecue

Dankzij het kleine formaat zet je de barbecue gemakkelijk op tafel en kan iedereen blijven zitten om zelf te barbecueën aan tafel. Wel zo gezellig. Daarnaast is hij gemakkelijk mee te nemen voor een barbecue op het strand, in het park of op een feestje. Heb je een klein balkon? Juist dan is een tafelformaat barbecue ideaal. Hij is na gebruik gemakkelijk weer schoon te maken en geeft toch dat gezellige gevoel van houtskoolvuur.

Elektrische barbecue

Voor een spontane barbecue is de elektrische barbecue ook ideaal. Ze zijn voorzien van een warmtespiraal waardoor ze zeer snel op temperatuur zijn. Stop de stekker in het stopcontact en de barbecue kan beginnen.

Brikettenstarter

Als je toch liever de oude vertrouwde houtskoolbarbecue wilt gebruiken, is de brikettenstarter ideaal. De kolen worden dicht op elkaar ontstoken zodat ze binnen een halfuurtje klaar zijn om jouw maaltijd te grillen. Proef de zomer en eet lekker buiten met de barbecue!

Kijk voor alle handige barbecues op www.voor-thuis.nl

weber go anywhere wga 2
 
 
 
Sfeerbeeld Q1400
 
 
 
JOYA106
 
 
 
JOYA_sfeer
 
 
 
13_08_07_Set01_Q3000_KE_0148 [1600x1200]
 
 
 
Reageer