Home > Nieuws > Sensationeel slapen
 

Sensationeel slapen

Elk jaar komen de meestervakmannen van Hästens bij elkaar voor de ontwikkeling van een nieuwe Limited Edition. Dit jaar werd gezocht naar een stof dat zowel een hedendaags gevoel oproept als de geschiedenis van het merk weerspiegelt.

Hastens bed

Geïnspireerd op de iconische kleur ‘Stockholmsvit’ presenteert de Zweedse beddenfabrikant dit najaar hun knisperfrisse nieuwe Limited Edition, Hästens Stockholm White. Een waar eerbetoon aan het Zweedse erfgoed dat een verfrissend plaatje in de slaapkamer oplevert.

Scandinavische woonstijl

Hästens vond de nieuwe Limited Edition in de unieke Stockholm White stof. De kleur ‘Stockholmsvit’ is kenmerkend voor Zweden, ontstaan in de jaren 1950 toen de Scandinavische stijl opkwam. De nieuwe Limited Edition wordt getypeerd door lichte kleuren. De Limited Edition Stockholm White brengt de klassieke Scandinavische stijl tot in het hart van ieder huis.

Goed slapen

Naast de serene look is het sensationeel slapen in het nieuwste Hästens-lid, want het bed is ook weer handgemaakt met de beste natuurlijke materialen. Zo biedt de Zweedse beddenfabrikant opnieuw de ultieme slaapomgeving, voor de beste slaap in de nacht en een hoge kwaliteit van leven overdag.

De limited edition van 2014 is de Hästens klassieker met een prachtige moderne twist.

Reageer