arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Nieuws » Origineel kinderkamer behang

Origineel kinderkamer behang

De kinderkamer is vaak de kleurrijkste kamer van het huis. Het Nederlandse interieur decoratiemerk Origin laat zien dat je met een ingetogen en subtiel kleurenpalet ook een harmonieuze gezellige kamer kunt creëren.

Origin bewijst dit met de nieuwe collectie wandbekleding; upstairs downstairs. De collectie is geïnspireerd door de stijlvolle en luxe Franse kinderkamers. Dit resulteert in een mix van prachtige klassieke dessins waarbij verfijnde strepen, ruiten en stippen worden gecombineerd met natuurlijk effen zijdeglans behang.

Als je toch iets meer uit wilt pakken met behang zijn er ook opvallende dessins verkrijgbaar die geïnspireerd zijn op dierenhuiden. Zebra en luipaard dessins in zachte ivoor- en champagnetinten maken van de muur een chique eyecatcher.

Origin wil met de nieuwe collectie vooral rust in de kinderkamer creëren. Dit doen ze door rustige ivoor- en beigetinten te combineren met oudroze en hemelsblauw. Met deze zachte en ingetogen kleuren ontstaat er een geheel nieuwe soort kinderkamer, één die luxe en rust ademt.

Kijk voor meer informatie en verkoopadressen op www.originlife.nl

Reageer

Lees ook:

Trend! Violet op bed >
Bij de tijd met Gispen >
Fans van landelijke keukens opgelet! >
Betaalbaar zwembad in uw eigen tuin >
Jouw unieke foto op hout >
Mix & Match >
Klassiek service met een moderne twist >
De populaire gietvloeren van DRT >
Fleur je huis op met nieuw behang van Pip Studio >
Een kampvuur in je woonkamer >
Opgeruimd staat netjes >
Krachtige Keukenspoelbak >
Gezellig thuis eten >

Terug naar overzicht >>