arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Nieuws » Opgeruimd staat netjes

Opgeruimd staat netjes

Twee vliegen in één klap sla je met de Sanctuary4. Alle apparaten worden opgeruimd in één strakke vormgegeven box en worden tegelijkertijd opgeladen. Je vindt je apparaten dus vanaf nu altijd terug op dezelfde plek. Doordat de standaard voor je Ipad of andere tablet in hoek verstelbaar is, kun je eenvoudig doorwerken terwijl hij oplaadt.

Kabels vastklikken

Voor alle oplaadsnoeren, stroomkabels en USB-stekkers die je bureau een rommelig aanzicht geven, heeft BlueLounge de CableDrops bedacht. Je plakt ze aan de zij- of bovenkant van je bureau, klikt de kabel vast en je bent ze nooit meer kwijt nadat je bijvoorbeeld je laptop hebt opgeladen. Voor de kleinere kabels is er ook een CableDrop Mini in het leven geroepen.

Stekkerblok wegwerken

Heb je onder je bureau ook zo’n lelijk stekkerblok liggen? Met de CableBox heb je een stijlvolle oplossing voor je stekkerblok te pakken. Het stekkerblok gaat in de doos en alle kabels laat je er netjes aan één zijde uitkomen. Zo ziet je werkplek er fris en opgeruimd uit en beperk je ook nog eens het aantal in de knoop zittende kabels in het zicht.

Iedere kabel een CableClip

Met de CableClip houd je de kabels netjes bij elkaar, ideaal als je bijvoorbeeld onderweg bent. De kabels blijven zo uit de knoop en je vindt ze zo snel weer terug. Harstikke handig dus en ze zien er ook nog eens heel hip uit.

Kijk voor meer informatie op www.bluelounge.com


Reageer

Lees ook:

Schimmel in huis voorkomen: 7 tips >
Over toiletmeubels en andere wc-praat >
Wordt de cv-ketel echt verboden? >
Zo werkt TL-verlichting >
De trapleuning als eyecatcher in je entree >
Trend! Violet op bed >
Bij de tijd met Gispen >
Fans van landelijke keukens opgelet! >
Betaalbaar zwembad in uw eigen tuin >
Jouw unieke foto op hout >
Origineel kinderkamer behang >
Mix & Match >
Klassiek service met een moderne twist >
De populaire gietvloeren van DRT >
Fleur je huis op met nieuw behang van Pip Studio >

Terug naar overzicht >>