Home > Nieuws > Nederland gaat voor goud! Inbrekers ook..
 

Nederland gaat voor goud! Inbrekers ook..

Vanavond kijken veel Nederlanders weer voetbal. Grote kans dat jij bij vrienden of familie bent vanavond. De politie waarschuwt voor inbrekers tijdens de WK wedstrijden. Woonstijl geeft je tips om inbrekers buiten de deur te houden.

Social Media

Het is niet handig om op Facebook of Twitter te vermelden dat je ‘Gezellig met Annemarie voetbal kijkt bij Jan thuis.’ Zo maak je het erg gemakkelijk voor de inbrekers. Als het huis een bewoonde indruk wekt, zullen inbrekers sneller je huis overslaan. Zet wat koffiekoppen op tafel, laat wat speelgoed rondslingeren op de grond en laat de radio aan staan.

Sleutels

Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten. Een inbreker kan gemakkelijk een raam inslaan en zo de deur openen via de sleutel. Sluit alle deuren en ramen. Vergeet vooral de wc-ramen en de ramen en deuren van de garage niet.

Geheim is niet geheim

Verstop geen sleutels rondom je huis. Onder de deurmat en de bloempot zijn geen geheime plaatsen meer. Goede buitenverlichting kan inbrekers weghouden bij je huis, laat het licht dus vooral aan.

8d29193daa309c85426bc5dffc3fea9e
 
 
 
0f6d41bf4e66e12da05e4d9eb0fd3708
 
 
 
Reageer