arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Nieuws » Mooie tegels in de keuken: kijk mee!

Mooie tegels in de keuken: kijk mee!

De badkamer en de keuken zijn toch wel dé plekken in huis voor tegels aan de muur. Hoewel je ook kunt gaan voor verf of behang, staan tegels prachtig in de keuken. Dat is dan ook precies waar we het over gaan hebben in deze blog! Kijk mee en ontdek de mooiste tegels.

Basic: hiermee zit je altijd goed

We beginnen bij een basic idee, zoals te zien is op het beeld hieronder. Ga voor simpele, witte tegels in de keuken. Hoewel dit misschien niet meteen zo bijzonder lijkt, geeft dit toch echt een heel ander effect dan bijvoorbeeld verf of behang aan de muur. Tegels geven namelijk net wat meer diepte!

Zeker als je daarbij gaat voor mooie glanzende tegels, breng je dit effect teweeg. Zo ga je namelijk echt voor een shiny muur! Verder kun je ervoor kiezen om de voegen tussen de tegels een subtiele kleur te geven – bijvoorbeeld licht- of donkergrijs. Ook dat zorgt voor een verrassend effect!

Mooie tegels in de keuken: kijk mee!

Donkere tegels

Tegenover de basic tegels waar we het in het voorbeeld hierboven over hadden, is er het idee om donkere tegels te kiezen. Dat geeft weer een heel andere uitstraling, zoals we op de foto hieronder zien. Je moet dan ook wel van een donkere look houden: het gaat hierbij om een cosy en sfeervolle uitwerking.

Dit past bijvoorbeeld perfect in een strak of modern interieur. En verder is het echt net weer even anders dan anders – ideaal als je voor een uniek interieur wilt gaan. Durf voor deze kleur te kiezen!

Pak uit met donkere tegels in de keuken

Een unieke vorm

Niet alleen de kleur van de tegels is van belang, maar net zo goed de vorm die de tegels hebben. Zo gaat het meestal om een vierkant ontwerp – maar dit kun je natuurlijk ook net weer even anders dan anders doen. Dat valt direct op!

Zo is het een idee om voor ronde tegels te gaan, of langere tegels met een rechthoekige vorm. Wil je het nog bonter maken? Ga dan voor een mozaïek-patroon. Je kunt daarbij helemaal uitpakken!

Ga voor tegels in de keuken met een unieke vorm

Klassiek: een zwart-wit patroon

We sluiten de blog af met een klassiek idee: ga voor een zwart-wit patroon in de tegels. Iedereen kent dit idee wel – kijk maar eens op het beeld hieronder. En dat zegt wel wat: dit patroon is zo tijdloos, dat het vandaag de dag nog altijd prachtig staat in de ruimte. Of het nu op de vloer is of op de muur: dat kan allebei.

Hiermee ga je voor een speelse look: je haalt zo echt meer plezier naar de keuken. Hoewel het een simpel idee is, krijgt je keuken zo toch echt een diepere look. En daar zijn we dol op! Nu hoef jij er alleen nog maar even over na te denken of je voor grote of kleine tegels gaat – dat brengt verschillende looks met zich mee.

Een ware klassieker: zwart-wit tegels in de keuken

Reageer

Lees ook:

Verschillen tussen professionele en bouwmarkt verhuisdozen >
Waarom de juiste bureaustoel zo belangrijk is >
Elektrisch gereedschap om klusjes nog eenvoudiger te maken >
Waar moet je op letten bij het uitzoeken van een nieuwe garderobekast? >
Verduisterende rolgordijnen; de voorbode voor betere nachtrust >
Snel opruimen in huis: essentiële tips >
Met deze tips zorg je voor een heerlijk frisse geur in huis >
De mooiste bijzettafels: kijk mee! >
Ga voor opvallend behang aan de muur: voorbeelden en inspiratie >
Een hangmat in huis: ontdek de voordelen >
5 tips voor het kiezen van de juiste inboedelverzekering >
Bohemian accessoires in huis: dit zijn de must-haves >
Zwart in de slaapkamer: durf voor deze kleur te kiezen! >
Kijk mee: de mooiste woonaccessoires voor je huisdieren >
Onmisbare items voor een professionele thuisklusser >

Terug naar overzicht >>