arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Nieuws » Met deze tips zorg je voor een heerlijk frisse geur in huis

Met deze tips zorg je voor een heerlijk frisse geur in huis

We maken van onze woningen natuurlijk graag prettige omgevingen om in te vertoeven. En daarbij is geur ook van groot belang! Ruikt het lekker fris in jouw woning, is er sprake van gezonde lucht in huis? In deze blog geven we tips om hieraan te kunnen voldoen. Lees en leer!

Elke dag de ramen open

Geen spray of geurstokje kan er tegenop: de geur en het gevoel van frisse lucht. Dit is dan ook zó belangrijk in huis. Hierbij is toch wel de ultieme tip: zet elke dag de ramen open. In de warmere maanden van het jaar is er waarschijnlijk een grote kans dat je dit al dagelijks doet – houden zo.

Maar ook in de koudere maanden van het jaar is het van belang! Het hoeft niet lang te zijn: als je iedere dag tot aan een half uur de ramen openzet, is dit voldoende. Bijvoorbeeld als je net uit de douche komt – dan kan het vocht ook meteen goed naar buiten. Het beste is hierbij om de ramen tegen elkaar open te zetten: dan waait het lekker door. Heerlijk!

Belangrijk: elke dag de ramen open in huis!

Laat wasgoed in huis drogen

We hebben vandaag de dag steeds vaker een droger in huis staan, om onze kleding in te laten drogen na een wasbeurt. Niets mis mee natuurlijk, maar verlang je nooit naar die overheerlijke geur van uitgewassen kleding in huis? Wat kan dat genieten zijn! Zeker als je na een lange dag thuis komt en direct die geur inloopt. Hmmm!

We raden dan ook aan om van tijd tot tijd eens het wasgoed in huis te laten drogen. Natuurlijk hoeft dit niet iedere keer – als je een droger in huis hebt, wil je daar uiteraard ook gebruik van maken. Maar met de geur van wasgoed doe je jezelf echt een plezier.

Met deze tips zorg je voor een heerlijk frisse geur in huis

Een automatische spray

Ben je op zoek naar een makkelijke tip voor een frisse geur in huis? Dan doe je er goed aan om een automatische spray in huis te halen! Hang ‘m op een onopvallende plek – anders hangt ‘ie steeds in het zicht. Vervolgens doet het apparaat het werk. Makkelijker kan het eigenlijk niet.

Let er hierbij wel goed op dat je een variant in huis haalt die jij lekker vindt ruiken. Er zijn bijvoorbeeld verschillende maten van intensiteit – iets om bij stil te staan. Ook de soort geur die wordt verspreid is van belang.

Ideaal: een automatische spray in huis die geur verspreidt

Geurstokjes in huis

Een laatste tip is om geurstokjes in huis te zetten: eigenlijk net zo’n eenvoudig idee! En ze zijn momenteel ook nog eens helemaal trendy – wat ze een passend accessoire maakt in huis.

Ook hierbij geldt weer: let op de geur die je uitkiest, ga voor een variant die jij lekker vindt. Alleen zo kun je er optimaal van genieten!

Heerlijk en mooi: geurstokjes in huis!

Reageer

Lees ook:

Verschillen tussen professionele en bouwmarkt verhuisdozen >
Waarom de juiste bureaustoel zo belangrijk is >
Elektrisch gereedschap om klusjes nog eenvoudiger te maken >
Waar moet je op letten bij het uitzoeken van een nieuwe garderobekast? >
Verduisterende rolgordijnen; de voorbode voor betere nachtrust >
Mooie tegels in de keuken: kijk mee! >
Snel opruimen in huis: essentiële tips >
De mooiste bijzettafels: kijk mee! >
Ga voor opvallend behang aan de muur: voorbeelden en inspiratie >
Een hangmat in huis: ontdek de voordelen >
5 tips voor het kiezen van de juiste inboedelverzekering >
Bohemian accessoires in huis: dit zijn de must-haves >
Zwart in de slaapkamer: durf voor deze kleur te kiezen! >
Kijk mee: de mooiste woonaccessoires voor je huisdieren >
Onmisbare items voor een professionele thuisklusser >

Terug naar overzicht >>