arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Nieuws » Jouw unieke foto op hout

Jouw unieke foto op hout

Op zoek naar een opvallende én persoonlijke accessoire voor in de tuin? Geef jouw tuin of dakterras een restyling met een Woodprint Outdoor.

Het is weer zomer! Heerlijk genieten van het buitenleven. Ben jij gek op dingen van hout? En wat dacht je dan van jouw eigen foto of ontwerp? Het is weer tijd om de tuin, de veranda of het dakterras om te toveren tot dé plek om te vertoeven.

De Woodprint Outdoor is van larikshout en daarom geschikt voor buiten. Het hout is glad van structuur en nagenoeg noestvrij. Hierdoor komen vakantiefoto’s of groepsfoto’s prachtig tot hun recht. Heb jij een creatief ontwerp, ook dat printen we graag op hout. Wij zijn benieuwd naar je ideeën, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Ontwerp, bestel en klaar

Weet je al welke foto jij op hout wilt? Of heb je zoveel foto’s en kan je niet kiezen? Maak een collage. Of alleen een mooie tekst. Op www.woodprint.nl kan je meteen aan de slag. Makkelijk en zo gepiept. Nieuwsgierig naar andere Woodprints? Laat je inspireren door de foto’s op hout van anderen. En wij ontvangen ook graag een foto van dé blikvanger in jouw tuin.

Fleur jouw terras, veranda of tuin op met de Woodprint Outdoor!

Reageer

Lees ook:

Trend! Violet op bed >
Bij de tijd met Gispen >
Fans van landelijke keukens opgelet! >
Betaalbaar zwembad in uw eigen tuin >
Origineel kinderkamer behang >
Mix & Match >
Klassiek service met een moderne twist >
De populaire gietvloeren van DRT >
Fleur je huis op met nieuw behang van Pip Studio >
Een kampvuur in je woonkamer >
Opgeruimd staat netjes >
Krachtige Keukenspoelbak >
Gezellig thuis eten >

Terug naar overzicht >>