Home > Nieuws > Heeft u een zorgeloze zomer?
 

Heeft u een zorgeloze zomer?

Heerlijk, dat zomerweer! Alleen jammer van het felle ochtendlicht in de slaapkamer, de overbodige warmte en de slapeloze nachten. Binnenshuis kan de zomer voor heel wat irritatie zorgen. Maar met de juiste VELUX raamdecoratie en zonwering houdt u de zon en warmte optimaal buiten. Bereid u dus voor op een zorgeloze zomer!

Het voordeel van originele VELUX raamdecoratie is dat het altijd perfect past op ieder VELUX dakraam dankzij het Pick&Click! montagesysteem. Hiermee klikt u de raamdecoratie moeiteloos in het dakraam. U hoeft dus niet bang te zijn dat het nèt niet past of dat u het hele weekend bezig bent met monteren. VELUX garandeert u een zorgeloos zomergevoel!

Ongestoord uitslapen

Na een warme zomerdag is het natuurlijk heerlijk als het ’s avonds binnen nog lekker koel is. Een VELUX buitenzonwering houdt zeer effectief de overbodige zonnewarmte tegen, terwijl daglicht nog wel de kamer binnenkomt. Een verduisterend rolgordijn zorgt ervoor dat uitslapen in een volledig donkere kamer ook in de zomermaanden nog mogelijk is.

Click&Win!

Wat is uw favoriete zorgeloze zomergevoel deze zomer? Op vakantie met familie, barbecueën met vrienden of zorgeloos genieten van een drankje in de zon? Deel nu uw zorgeloze zomermoment en maak kans op één van de fantastische zomerprijzen! Meedoen kan nog tot eind juni.
Klik hier.

shutterstock_160608041
 
 
 
Reageer