Home > Nieuws > Gezellig thuis eten
 

Gezellig thuis eten

Uitgebreid tafelen thuis is de trend. We willen weer gezellig aan tafel eten en hier ook de tijd voor nemen. Het oer-Hollandse merk Bert Plantagie speelde hier tijdens de Design District beurs goed op in. De nieuwe eettafel Alef kreeg veel belangstelling en positieve reacties. De kleurrijke presentatie viel goed in de smaak. Woonstijl vertelt waarom.

De Alef is een veelzijdige, strakke tafel met een robuuste look. Het ontwerp schittert door eenvoud en je kunt een lengte kiezen tot wel 350 cm. Een fijne grote tafel dus waar je gezellig tot in de late uurtjes aan kunt natafelen. Plantagie combineert de tafel met kleurrijke stoelen en creëert zo een spannend geheel.

Eetkamerbank

De eetkamerbank is ook terug van weggeweest. Geen wiebelig houten geval, maar een mooie, comfortabele en gestoffeerde bank. Zo kun je veel zitruimte bieden zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. De bank is in verschillende frisse kleuren verkrijgbaar en nodigt uit om plaats te nemen. Schuif lekker aan, Hollandse gezelligheid gegarandeerd.

Kijk voor meer informatie op: www.bertplantagie.com

Alef-Blake-Blake-wood
 
 
 
giant-misty-tidy-surprise
 
 
 
cric-happy-466x700
 
 
 
Alef-wit-frame-detail
 
 
 
Alef-Rho-Blake-four
 
 
 
alef-blake-joni-2
 
 
 
Alef tafel
 
 
 
Reageer