arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Nieuws » Een kampvuur in je woonkamer

Een kampvuur in je woonkamer

Bellfires introduceert deze zomer twee nieuwe gashaarden. Door de extra hoge ruit en het vuur dat direct vanaf de grond begint, creëer je thuis die intieme sfeer van een kampvuur, midden in je woonkamer.

De stijlvolle Corner Bell Derby 3 is een hoekhaard die in veel interieurstijlen past. De View Bell Derby 3 is de driezijdige variant. Door de extra hoge ruit is zowel vanuit een staande als zittende positie het zicht maximaal op de vlammen. De gashaarden passen altijd bij jouw interieur want hij is verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Een lamellen interieur, een vlakke achterwand van staal of de optie voor zwart keramisch glas. De laatste optie geeft extra diepte, waardoor de haard nóg meer tot leven komt.

Verlengen van het stookseizoen

Door middel van de unieke dubbele brander, een eigen vinding van Bellfires, kunnen de gashaarden ook op de minder koude avonden in het voor- en najaar gebruikt worden. Je kunt ervoor kiezen om slechts één brander te gebruiken op de minder koude dagen. Het vermogen van de gashaard wordt zo tot maar liefst 40% verlaagd. Dit bespaart flink op de stookkosten.

Twee typen dubbele branders

Inleveren op de sfeer hoeft niet, want de vlammen zijn ook in de spaarstand even mooi en hoog. Er zijn twee typen dubbele branders, met de Line Fire kan het vlambeeld in de diepte worden geregeld en met de Centre Fire kan het vuurbeeld in de breedte geschakeld worden. Meer hierover weten? Bekijk dan de animatievideo op www.bellfires.com

Reageer

Lees ook:

Trend! Violet op bed >
Bij de tijd met Gispen >
Fans van landelijke keukens opgelet! >
Betaalbaar zwembad in uw eigen tuin >
Jouw unieke foto op hout >
Origineel kinderkamer behang >
Mix & Match >
Klassiek service met een moderne twist >
De populaire gietvloeren van DRT >
Fleur je huis op met nieuw behang van Pip Studio >
Opgeruimd staat netjes >
Krachtige Keukenspoelbak >
Gezellig thuis eten >

Terug naar overzicht >>