arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Nieuws » Dit zijn dé mooiste banken voor je woonkamer

Dit zijn dé mooiste banken voor je woonkamer

Het is toch wel een belangrijk item in huis: de bank in de woonkamer! Hier breng je immers behoorlijk wat uurtjes op door. Dus dan kun je er maar beter voor zorgen dat je voor een mooie – en natuurlijk comfortabele – optie gaat. Daar delen we in deze blog alles over!

De enorme hoekbank

We beginnen met onze absolute favoriet: de hoekbank in de woonkamer. En dan niet zomaar een hoekbank, maar een enorme hoekbank. Wat ons betreft geldt hierbij de regel: hoe groter, hoe beter. Niets zit namelijk lekkerder dan dat! Iedereen in het gezin kan zo een eigen plekje uitkiezen, en nog languit zitten ook. Goals!

Naast dat comfort, vinden we de hoekbank ook een beauty. Deze bank voor de woonkamer maakt namelijk echt een afgezonderde plek van deze ruimte om in tot rust te komen. En dat straalt sfeer uit! Kruip er maar eens helemaal in weg.

Wauw! Pak uit met een hoekbank in huis

Een uniek onderstel

Niet alleen de grootte van de bank is van belang; er is natuurlijk meer dan dat. Zo zijn we dol op een woonkamer bankstel met een uniek onderstel. Dat kan echt de finishing touch zijn aan een bank! Al snel vergeten we hieraan te denken bij de bank in de woonkamer – maar wie hier bewust bij stilstaat, beleeft er jarenlang plezier aan.

Kijk maar eens op het beeld hieronder: dat doet echt iets met de bank, zo’n mooi houten onderstel. Echt weer eens iets anders dan de simpele poten die normaal gezien onder een bank te vinden zijn. Zo zie je maar weer: het zijn de kleine dingen die het doen.

Stijlvol en uniek: een bank met een bijzonder onderstel

De velvet bank

Ook het materiaal van banken in de woonkamer is iets om over na te denken. Zo lichten we maar al te graag de trend van het moment uit: de velvet bank! Fluweel geeft echt een luxueuze uitstraling aan de ruimte, en tegelijkertijd is deze look dus hartstikke modern. Een prachtige combinatie!

Waar de meeste banken een stoffen of een leren look kennen, ga je met velvet echt voor een ander resultaat. En wat voelt het heerlijk aan – zo zacht! Geloof ons maar: van die bank wil je nooit meer af komen.

Ga mee met de trends: de velvet bank in de woonkamer

Kies een opvallende kleur

We sluiten af met de tip om stil te staan bij de kleur van de bank. Zo heb je misschien de neiging om al snel voor een basic tint te gaan, zoals grijs. Maar probeer nu juist eens uit te pakken met die woonkamer bank! Dat maakt de boel heerlijk vrolijk.

Geel, groen, blauw, paars of roze: het kan eigenlijk allemaal. Let er hierbij natuurlijk wel op welke kleur er goed past bij de rest van je interieur – het moet niet té bont worden. Maar zo’n lekker opvallend meubelstuk kan best. Daar ga je van glimlachen!

Dit zijn dé mooiste banken voor je woonkamer

Reageer

Lees ook:

Landelijke woonstijl: tuin- en interieurtips >
Handige tips om je tuin te vergroenen >
Geef ruimtes een nieuwe look met een steenstrip >
Help ik wil mijn huis snel verkopen: hoe pak ik dit aan? >
Dit zijn de voordelen van een boxspring bed >
Brand voorkomen in huis: praktische en eenvoudige tips >
Tips voor een duurzaam én stijlvol interieur >
De leukste tuinset voor in jouw achtertuin: 6x inspiratie >
Makkelijke tips voor een energiezuinig huis >
Je eigen woonstijl ontdekken: zo doe je dat! >
Veilig klussen: deze spullen heb je nodig >
Ga jij je woning verbouwen? Gebruik tijdelijke opslag! >
8 belangrijke benodigdheden voor een verbouwing >
Infrarood verwarming: de nieuwe manier van verwarmen >
Veilig en streeploos de buitenramen schoonmaken >

Terug naar overzicht >>