Home > Nieuws > De populaire gietvloeren van DRT
 

De populaire gietvloeren van DRT

Een vloer is bepalend voor de uitstraling en sfeer van een ruimte. Een nieuwe vloer leidt tot een volledige transformatie van het interieur. Tapijt was vroeger de meest gekozen vorm, maar dat is verleden tijd. Hout is nu een zeer populair materiaal voor de vloer maar deze heeft als nadeel dat het bewerkelijk is. De gietvloer is dit niet en is daarom erg in opkomst.

Het industriële en stoere karakter van een DRT gietvloer is zo tijdloos dat de vloer niet snel gaat vervelen. Groot voordeel is dat de vloer compleet naadloos is omdat hij niet gelegd maar gegoten wordt. De vloer is ook ideaal als je kleine kinderen hebt; met een natte doek verwijder je eenvoudig alles wat qua eten of drinken op de grond valt.

Eenvoudig aan te brengen

Een DRT gietvloer kan op vrijwel iedere ondervloer worden gegoten. Heel fijn, want zo hoeft er over het algemeen niet gesloopt te worden omdat de laagdikte van een gietvloer maar tussen de 3 en 6 millimeter is. Een vloerverwarming is geen probleem, deze kan gewoon blijven functioneren. Als de vloer eenmaal gelegd is, kan hij wel vijftig jaar blijven liggen.

Bij DRT is het aanbod in gietvloeren inmiddels uitgebreid tot meer dan 50 verschillende afwerkingsmogelijkheden. Van effen wit, betongrijs en allerlei natuursteentinten tot zwart.

Kijk voor meer informatie op www.drtgietvloeren.nl

Urban_Velvet_geel__2__website
 
 
 
Urban_Velvet___tapijt__website
 
 
 
Schoonderb_54_website
 
 
 
MG_1012_Website_01
 
 
 
Lichttoren_17_website
 
 
 
Lichttoren_07_website
 
 
 
drt__0138
 
 
 
Deg29-0005__website
 
 
 
_MG_0952__website
 
 
 
Reageer