arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Nieuws » De mooiste bijzettafels: kijk mee!

De mooiste bijzettafels: kijk mee!

Naast vrijwel iedere bank of ieder bed is er wel een te vinden: een bijzettafel! Dit is dan ook een enorm handig onderdeel in het interieur. Hier kun je immers allerlei spulletjes op kwijt. Benieuwd naar onze favoriete bijzettafeltjes? Kijk mee en doe inspiratie op!

De Scandinavische look

We beginnen bij het bijzettafeltje met een Scandinavische look. Hierbij ga je voor een behoorlijk minimalistische tafel – wat maakt dat er weinig poespas bij komt kijken. Kijk maar eens op het beeld hieronder: een simpel, eenvoudig tafeltje. Hierbij is de afwerking van belang: dit maakt of breekt de tafel.

Ga bijvoorbeeld voor een houten bijzettafel met hout van kwaliteit – dat zie je zeker aan de tafel terug. Je zit er immers dagelijks naast, dus het is belangrijk dat je voor een mooi design gaat. Ook de vorm van het tafelblad speelt een rol: zo zien we op het beeld hieronder dat dit net even anders dan anders is. Perfect bij een modern interieur!

Prachtig in huis: een minimalistische bijzettafel

Een ronde bijzettafel

Over die vorm gesproken: je kunt ook gaan voor een bijzettafel rond! Een ronde bijzettafel brengt een speels effect met zich mee – zo wordt die tafel zeker gezien. Ook zorgt dit voor een vriendelijke uitstraling in het interieur: het staat minder ‘streng’ dan een tafel met scherpe hoeken.

Ook bij het onderstaande voorbeeld is er weer rekening gehouden met het blad: hier zien we een marmeren blad. Als je een ronde bijzettafel combineert met een dergelijk blad, ga je écht voor een Pinterest-proof tafel! Wat een beauty in de woonkamer of slaapkamer.

Helemaal Pinterest-proof: een ronde, marmeren bijzettafel

Een uniek onderstel

Niet alleen het tafelblad is van belang, maar net zo goed het onderstel. Zeker als je zoekt naar een design bijzettafel is het wijs om hierop te letten. Ook hierbij kun je er namelijk weer voor gaan om een unieke look in huis te halen. En laten we daar nu zo dol op zijn! Hieronder zien we deels een bijzettafel wit, en deels een bijzettafel hout. Een prachtige combinatie, als je het ons vraagt. De vorm van het onderstel maakt de look bijzonder.

Maar er zijn een heleboel unieke onderstellen te vinden – neem dus de tijd om ernaar te zoeken, en kies een variant die bij jou past. Zo kun je ook gaan voor een metalen bijzettafel of een glazen bijzettafel: om nog maar wat ideeën te benoemen.

De mooiste bijzettafels: kijk mee!

De dubbele tafel

Heb je nooit genoeg ruimte op de bijzettafel in huis? Daar hebben we een ultieme tip voor – die er ook nog eens beeldschoon uitziet: ga voor de dubbele tafel! Als je een blik werpt op de onderstaande foto, weet je meteen wat we bedoelen.

Hier kun je twee keer zoveel items op kwijt: een ideale oplossing. Leg bijvoorbeeld boekjes of de afstandsbediening beneden neer, en daarboven is er nog meer dan genoeg plaats voor kopjes en decoratie. Fraai, nietwaar?

Handig: een dubbele bijzettafel in huis

Reageer

Lees ook:

Het belang van goede huisisolatie >
Ga je wonen in het buitenland? Zo regel je een internationale verhuizing! >
Verschillen tussen professionele en bouwmarkt verhuisdozen >
Waarom de juiste bureaustoel zo belangrijk is >
Elektrisch gereedschap om klusjes nog eenvoudiger te maken >
Waar moet je op letten bij het uitzoeken van een nieuwe garderobekast? >
Verduisterende rolgordijnen; de voorbode voor betere nachtrust >
Mooie tegels in de keuken: kijk mee! >
Snel opruimen in huis: essentiële tips >
Met deze tips zorg je voor een heerlijk frisse geur in huis >
Ga voor opvallend behang aan de muur: voorbeelden en inspiratie >
Een hangmat in huis: ontdek de voordelen >
5 tips voor het kiezen van de juiste inboedelverzekering >
Bohemian accessoires in huis: dit zijn de must-haves >
Zwart in de slaapkamer: durf voor deze kleur te kiezen! >

Terug naar overzicht >>