Home > Nieuws > De droomkoelkast van Samsung
 

De droomkoelkast van Samsung

Een revolutie in de koelkastwereld is de Smart Space koelkast van Samsung. Door de Consumentenbond is deze koelkast bekroond met het predicaat ‘Beste uit de test’. Daarnaast zijn twee koelkasten van de serie verkozen tot ‘Beste Koop’. Woonstijl legt uit waarom.

Wil je een pak yoghurt pakken die helemaal achterin de koelkast staat, dan is de kans groot dat er van alles omvalt of zelfs stuk valt als je het pak naar je toe trekt. Dat hoeft niet meer met de uitschuifbare plateaus. Deze rekken kun je naar je toe trekken om de koelwaren efficiënt te kunnen inruimen of pakken.

Geen lekkende flessen meer

De meeste koelkasten hebben rekken die net te klein zijn voor een fles wijn, waardoor je ze vaak neer moet leggen. Niet handig als de fles al open is geweest en dus begint te lekken. Met de Smart Space is ook dat verleden tijd. In deze koelkast is voldoende ruimte voor het staand bewaren van hoge flessen.

Meeneembakje

Als je een etentje houdt thuis, loop je vaak heen en weer om alle sauzen op tafel te krijgen. Het meeneembakje lost dit op. De mand bevindt zich in een van de deurvakken en kan er zo worden uitgetild. Zet alle sauzen er in en je bent in één keer klaar.

Dankzij de koude lucht-stromen (het no-frost systeem) blijft het vriesgedeelte ijsvrij en het koelgedeelte condensvrij. Zo hoeft de koelkast niet harder te werken omdat er geen ijsvorming ontstaat. Op deze manier bespaart de koelkast een hoop energie.

Samsung smart space
 
 
 
Samsung Smart space 4
 
 
 
Samsung smart space 3
 
 
 
Reageer