arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Nieuws » Bohemian accessoires in huis: dit zijn de must-haves

Bohemian accessoires in huis: dit zijn de must-haves

We zijn er dol op: de bohemian stijl in het interieur. Cosy, rustgevend én gezellig: een ideale mix, als het aan ons ligt. Welke bohemian woonaccessoires en bohemian meubels kun je in huis halen om voor deze look te gaan? Daar vertellen we je alles over in deze blog.

Een hangmat of schommel mag niet ontbreken

Een relaxte look past helemaal bij de bohemian vibes. Daarom vinden we dat een hangmat of schommel niet mag ontbreken bij deze stijl! Hang ‘m lekker prominent op in de woonkamer of slaapkamer – en genieten maar. Perfect om in tot rust te komen met een goed boek!

Daarbij doe je er natuurlijk goed aan om te kiezen voor een variant met franjes eraan: het mag goed opvallen! Gezellige kussentjes erin, mooie touwen om de randen – en de look is compleet. Wat een prachtig item in je woning!

Een schommel of hangmat in huis: wat een plezier!

Een zithoek op de grond

Een ander idee in de rij van bohemian interieur tips: creëer een zithoek op de grond! Hierbij heb je niet zozeer meubels nodig in de zithoek, maar juist kussentjes en een zacht vloerkleed. Wat een heerlijk gevoel! Echt weer eens iets anders dan een bank – ook goed om hierbij voor afwisseling te zorgen.

Een klein tafeltje is misschien wel handig bij dit idee, ook om eventueel te kunnen eten in de zithoek. Ga hierbij voor een variant gemaakt van robuust hout, liefst in een wat donkerdere tint. Dat sluit helemaal aan op dit idee voor een zithoek! Zo ga je heel wat fijne uurtjes doorbrengen in je bohemian interieur woonkamer.

Helemaal bohemian: een zithoek in huis

Vintage items doen het goed

Vintage meubels staan beeldschoon in een bohemian interieur huis. Kijk maar eens op het beeld hieronder: word je daar niet blij van? Prachtige, houten meubelstukken – ideaal om als eethoek te gebruiken.

Dat betekent dan ook: op naar de kringloop of rommelmarkt. Nieuw kopen is helemaal niet nodig, een idee dat tevens aansluit op de bohemian vibes. Ga voor items in huis met een verhaal – dat jij vervolgens verder uitbreidt in jouw woning! Een mooie gedachte.

Bohemian accessoires in huis: dit zijn de must-haves

Bohemian accessoires

Ten slotte doe je er goed aan om een heleboel accessoires in huis te halen die passen bij  een bohemian stijl. Bij deze interieurstijl passen bohemian accessoires namelijk als geen ander: je kunt er eigenlijk nooit genoeg van hebben.

Waar je allemaal aan kunt denken? Kaarsen staan hierbij voorop: daarmee ga je voor een warme en aangename sfeer. Maar ook kussentjes met gezellige prints staan beeldschoon. Of wat dacht je van stenen, dromenvangers en planten? Haal het allemaal in huis!

Kaarsen en meer inspiratie voor bohemian accessoires in huis

Reageer

Lees ook:

Landelijke woonstijl: tuin- en interieurtips >
Handige tips om je tuin te vergroenen >
Geef ruimtes een nieuwe look met een steenstrip >
Help ik wil mijn huis snel verkopen: hoe pak ik dit aan? >
Dit zijn de voordelen van een boxspring bed >
Brand voorkomen in huis: praktische en eenvoudige tips >
Tips voor een duurzaam én stijlvol interieur >
De leukste tuinset voor in jouw achtertuin: 6x inspiratie >
Makkelijke tips voor een energiezuinig huis >
Je eigen woonstijl ontdekken: zo doe je dat! >
Veilig klussen: deze spullen heb je nodig >
Ga jij je woning verbouwen? Gebruik tijdelijke opslag! >
8 belangrijke benodigdheden voor een verbouwing >
Infrarood verwarming: de nieuwe manier van verwarmen >
Veilig en streeploos de buitenramen schoonmaken >

Terug naar overzicht >>