arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Nieuws » Betaalbaar zwembad in uw eigen tuin

Betaalbaar zwembad in uw eigen tuin

Er is niets fijner dan tijd doorbrengen met het gezin of met vrienden in een eigen zwembad. De zomers worden de komende jaren alleen maar warmer en duren gemiddeld ook langer. Op warme zomerdagen is een beetje verkoeling erg welkom!

Een luxe kwaliteit familiezwembad dat zowel op- als ingebouwd kan worden is bijvoorbeeld de Interline Century. Dit zwembad heeft een diepte van 132 cm en is in diverse afmetingen verkrijgbaar. Het zwembad wordt compleet geleverd met zandfilterset, skimmer, ondertapijt en ladder. Dit zwembad kunt u gemakkelijk zelf opzetten als een bouwpakket met de bijgeleverde montage instructie. Bij het ingraven van een dergelijk zwembad komt nogal wat grondwerk kijken. Dit wordt ook regelmatig door een hovenier gedaan. Interline zwembaden staan voor ongeëvenaarde sterkte en kwaliteit. Hierdoor wordt 15 jaar garantie gegeven op de liner en zelfs 20 jaar op het bad! Dit zwembad is al verkrijgbaar vanaf €1499,-.

Wil je eerst eens wat ervaring opdoen met een zwembad of heb je een kleinere tuin? Er zijn ook allerlei goedkopere opzetzwembaden. Bijvoorbeeld de Jilong Mistral zwembaden. Deze zwembaden bestaan uit een stevig frame met extra versterkingen aan de zijkant. Dit zwembad is 404 cm lang x 201 cm breed en 100 cm diep.  Een prima betaalbaar alternatief om lekker af te koelen! Dit Jilong zwembad is al verkrijgbaar vanaf €359,95!

Laat het model zwembad en de afmeting afhangen van wat het beste in uw tuin past. Bespreek de mogelijkheden bij uw tuin gerust met één van onze specialisten 076-8200811.

Bastin van Oers

Eigenaar ZwembadenWebshop.nl


Reageer

Lees ook:

Mooie tegels in de keuken: kijk mee! >
Snel opruimen in huis: essentiële tips >
Met deze tips zorg je voor een heerlijk frisse geur in huis >
De mooiste bijzettafels: kijk mee! >
Ga voor opvallend behang aan de muur: voorbeelden en inspiratie >
Een hangmat in huis: ontdek de voordelen >
5 tips voor het kiezen van de juiste inboedelverzekering >
Bohemian accessoires in huis: dit zijn de must-haves >
Zwart in de slaapkamer: durf voor deze kleur te kiezen! >
Kijk mee: de mooiste woonaccessoires voor je huisdieren >
Onmisbare items voor een professionele thuisklusser >
Dit zijn dé mooiste banken voor je woonkamer >
Keukenspullen opbergen aan de muur: mooie voorbeelden >
De voordelen van het verhuren van je appartement >
Vanaf de andere kant van de wereld je achtertuin checken? Dat kan! >

Terug naar overzicht >>