arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Nieuws » Betaalbaar zwembad in uw eigen tuin

Betaalbaar zwembad in uw eigen tuin

Heerlijk relaxen in je eigen zwembad. Denk je bij een zwembad aan een investering van €20.000? Tegenwoordig zijn er allerlei betaalbare mogelijkheden.

Er is niets fijner dan tijd doorbrengen met het gezin of met vrienden in een eigen zwembad. De zomers worden de komende jaren alleen maar warmer en duren gemiddeld ook langer. Op warme zomerdagen is een beetje verkoeling erg welkom!

Een luxe kwaliteit familiezwembad dat zowel op- als ingebouwd kan worden is bijvoorbeeld de Interline Century. Dit zwembad heeft een diepte van 132 cm en is in diverse afmetingen verkrijgbaar. Het zwembad wordt compleet geleverd met zandfilterset, skimmer, ondertapijt en ladder. Dit zwembad kunt u gemakkelijk zelf opzetten als een bouwpakket met de bijgeleverde montage instructie. Bij het ingraven van een dergelijk zwembad komt nogal wat grondwerk kijken. Dit wordt ook regelmatig door een hovenier gedaan. Interline zwembaden staan voor ongeëvenaarde sterkte en kwaliteit. Hierdoor wordt 15 jaar garantie gegeven op de liner en zelfs 20 jaar op het bad! Dit zwembad is al verkrijgbaar vanaf €1499,-.

Wil je eerst eens wat ervaring opdoen met een zwembad of heb je een kleinere tuin? Er zijn ook allerlei goedkopere opzetzwembaden. Bijvoorbeeld de Jilong Mistral zwembaden. Deze zwembaden bestaan uit een stevig frame met extra versterkingen aan de zijkant. Dit zwembad is 404 cm lang x 201 cm breed en 100 cm diep.  Een prima betaalbaar alternatief om lekker af te koelen! Dit Jilong zwembad is al verkrijgbaar vanaf €359,95!

Laat het model zwembad en de afmeting afhangen van wat het beste in uw tuin past. Bespreek de mogelijkheden bij uw tuin gerust met één van onze specialisten 076-8200811.

Bastin van Oers

Eigenaar ZwembadenWebshop.nl

Reageer

Lees ook:

Trend! Violet op bed >
Bij de tijd met Gispen >
Fans van landelijke keukens opgelet! >
Jouw unieke foto op hout >
Origineel kinderkamer behang >
Mix & Match >
Klassiek service met een moderne twist >
De populaire gietvloeren van DRT >
Fleur je huis op met nieuw behang van Pip Studio >
Een kampvuur in je woonkamer >
Opgeruimd staat netjes >
Krachtige Keukenspoelbak >
Gezellig thuis eten >

Terug naar overzicht >>