Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in

  Aanhef:
  Voornaam*Achternaam*
  Straatnaam*Huisnummer*
  Postcode*Plaats*
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Ik ben op zoek naar een keuken binnen
  het volgende termijn

  Disclaimer
  Mandemakers Keukens legt uw gegevens vast als u producten of diensten van ons afneemt. Ook als u gebruik maakt van een van onze kostenloze diensten op de website of uw gegevens achterlaat in een van onze vestigingen worden deze bewaard. Mandemakers Keukens biedt voor een aantal van deze diensten een persoonlijke account omgeving. Hierbinnen kunt u zelf aangeven of en welke informatie met Mandemakers Keukens en publiek gedeeld wordt en toegankelijk is.

  Mandemakers Keukens gebruikt uw gegevens voor het leveren van producten, voor marktonderzoek en om u op de hoogte stellen van producten en diensten. Mandemakers Keukens respecteert uw privacy en gaat te allen tijde zorgvuldig en vertrouwelijk om met de door u verstrekte gegevens. Uw gegevens worden dan ook nooit gedeeld met andere instanties dan de holding van Mandemakers Keukens, op enkele wettelijke uitzonderingen na. Deze uitzonderingen kunt u hier vinden.

  Telefonische marketingactiviteiten worden altijd ontdubbeld met het bel-me-niet register. Als u een product of dienst afneemt en uw telefoonnummer achterlaat wordt echter geen rekening gehouden met het bel-me-niet register, aangezien er dan een zogenaamde klantrelatie bestaat. Meer informatie over het bel-me-niet register kunt u hier vinden.