Home > Interview BN'ers > Kimberley Klaver

InterviewKimberley Klaver

_JDB4048
Interview met Kimberley Klaver
Wie wonen hier: Kimberley Klaver en vriend Bas Schothorst.
Waar: Amsterdam
Woonstijl: Landelijk, knus en warm
Favoriete woonwinkels: Riviera Maison vind ik leuk vanwege de warme uitstraling. Daarnaast hou ik van Vintage Home en Friday Next Amsterdam vanwege de unieke stukken en karakteristieke meubels.
 
 

Ze woont in Amsterdam en houdt van de drukte van de stad, toch houdt ze ook van het lekkere buitenleven. Ze hoopt dan ook ooit een huis te kunnen kopen in Amsterdam met een lekkere grote tuin erbij.

Beroep?
Actrice (Voetbalvrouwen, SpangaS, Verliefd op Ibiza)

Leeftijd? 

28 jaar

Soort huis?

Appartement in het centrum van Amsterdam.

Opgegroeid in?  
Abcoude en Vinkeveen

Favoriete plek in huis?

Voor het raam staat een brede loungestoel waar ik lekker met een kop thee in mijn hand naar buiten kan kijken. Heerlijk om de mensen te observeren.

Favoriete woonobject in huis?

Een uniek schilderij van een Amerikaanse vlag, gemaakt door een Amsterdamse kunstenaar. Het schilderij geeft het geheel wat meer karakter met een stoer randje.

Woonwens?

Ik hou van de drukte van de stad en ook van buiten leven. Mijn ideale huis zou dan ook een huis in Amsterdam zijn met een lekkere tuin erbij. Dan kan ik ook meer honden adopteren.

Bad of douche?

Ik heb een heerlijke douche, maar ben ook wel heel dol op een bad. Dat is voor mij echt een ultiem relax moment. Als ik bij mijn moeder ben, maak ik vaak gebruik van haar bad. Heerlijk om lekker te badderen en ondertussen mijn teksten en scenes leren.

Reageer