Home > Interview BN'ers > Kim Kötter & Jaap Reesema

InterviewKim Kötter & Jaap Reesema

_JDB6801
Interview met Kim Kötter & Jaap Reesema
Wie wonen hier: Kim Kötter, tv presentatrice/lifestyledeskundige bij Vandaag de Dag en onderneemster, en Jaap Reesema, zanger en ondernemer.
Waar: Amsterdam
Woonstijl: Huiselijk warm en fleurig.
Favoriete woonwinkels: Zonder twijfel Nano Interieur in Amsterdam. Bijna alles in onze woonkamer komt daar vandaan. De bank, de salontafel, een blauw Indonesisch kastje, de schilderijen, kussens en lampen. Gecombineerd met een aantal unieke meubelstukken van de zaak van mijn ooms, Kötter Wonen.
 
 

Kim Kötter en Jaap Reesema laten een glimp van hun huis aan Woonstijl zien. Het stel is sinds 2012 bij elkaar en ze wonen nu samen. Kim en Jaap vertellen onder meer over hun favoriete meubelstuk en waar ze in de toekomst willen wonen.

Grootste miskoop in huis?

Miskopen doen we niet vaak. Ze komen sowieso niet in huis te staan maar in de garage.

Woonvoornemen?

We willen het huis altijd opgeruimd hebben met veel verse bloemen en planten.

Blij in huis van?
De grote bank, van de schilderijen, de grove houten tafels, van ons gekleurde kastje, de muziekinstrumenten en van het vele licht door de ramen.

Favoriete plek in huis?
De slaapkamer, want daar hebben we een geweldig tv bed. Beste aankoop ooit! Of de woonkamer met de grote grijze bank met lounge gedeelte. Geurkaarsen aan, hapjes op tafel en genieten maar!

Ons huis over tien jaar?
Ooit hopen we een tweede huisje te hebben in Twente. Het liefst met weilanden en bos er om heen.  Maar als we thuis komen, zeggen we nog steeds elke dag, wat hebben we toch een heerlijk gezellig huisje!

(Fotografie: Jantien de Bood/Styling Brechtje Troost)

 
 
 
 
Reageer