arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Inspiratie » Op zoek naar een nieuwe tafel? Bekijk epoxy tafels!
Op zoek naar een nieuwe tafel? Bekijk epoxy tafels!

Op zoek naar een nieuwe tafel? Bekijk epoxy tafels!

Ben je op zoek naar een nieuwe eettafel en hou je wel van een bijzonder design? Dan loont het de moeite te kijken naar de collectie epoxy tafels van Project Alpha. Dit zijn hele bijzondere tafels met een goed verhaal, die van je eetkamer in één klap een sfeervol geheel maken. Als jij net als velen anderen ook geen fan bent van standaard meubels is een epoxy tafel echt iets voor jou. Dit is een tafel van een houtsoort met een mooie nerf, met daar overheen een dikke laag epoxy. Deze transparante, kunststof laag legt alle nerven, tekeningen en details van het hout bloot, en doet de kleur heel mooi opleven.

De mogelijkheden met een epoxy tafel

Je kunt met een epoxy tafel eigenlijk alle kanten op. Als eerste kun je er simpelweg voor kiezen om op een hele mooie houtsoort een laag epoxy te laten aanbrengen. Dit maakt de tafel ongevoelig voor vocht, en zorgt ervoor dat hij ook vrijwel niet kan beschadigen. Ideaal voor gezinnen met kinderen, maar ook als je überhaupt geen zin hebt om een houten tafel schoon te maken en te onderhouden. Met een epoxy tafel heb je wel de voordelen, maar niet de nadelen van het gebruik van hout.

Wil je liever opvallen met een super uniek design? Dan kun je een houtsoort kiezen met een gat erin, of met meer hoogteverschillen en details, die vervolgens met epoxy worden opgevuld. Dit levert een zeer interessant oppervlak op, waar je naar blijft kijken. De epoxy kan bovendien in allerlei kleuren worden gemengd, of slechts in bepaalde delen van de tafel worden gegoten. Als je bij Project Alpha aanklopt voor jouw epoxy tafel heb je zelf veel inbreng. Vertel ze gerust wat voor iets je in gedachten hebt, en zij denken met je mee om de meest bijzondere en unieke eettafel of salontafel te creëren.

Eetkamer met wow-effect

Eetkamer met wow-effect

Ben jij de standaard meubels in de meestbezochte woonwinkels ook helemaal zat? Vind jij dat elk interieur er tegenwoordig hetzelfde uitziet? Dan is het zaak om voor unieke meubels te gaan die je interieur een stuk persoonlijker maken. Als het je doel is de eetkamer een echt wow-effect te geven is een epoxy tafel je beste optie. Dit is een echte eyecatcher, die de hele ruimte in één klap bijzonder maakt. Het maakt niet uit wat voor stoelen je erbij wilt zetten, want zon tafel is gemakkelijk te combineren met stoelen en accessoires in allerlei verschillende stijlen. Wat jouw woonsmaak ook is, met zo’n unieke epoxy tafel kun je werkelijk alle kanten op. Iets voor jou?


Reageer

Lees ook:

De ideale werkplek; zo maak je die >
Dit wil je weten als je een nieuwe vloer gaat uitzoeken >
Kies voor een prefab kelder >
5 eenvoudige tips voor meer sfeer in huis >
Kinderkamer inrichten: wat zijn leuke accessoires? >
Babykamer inrichten: hoe pak je dat goed aan? >
Dit zijn de voordelen van een PVC vloer in huis >
5 manieren om je haltafel te stylen >
Genieten van natuurlijk zonlicht met lichtkoepels >
Kunststof in je interieur: onderhoudsvriendelijk én trendy >
Thuiskantoor inrichten: 5 handige tips en tricks >
De mooiste eettafels van nu! >
Studentenkamer inrichten? 5x Praktische en handige tips! >
Welk type dakbedekking is het beste voor een plat dak? >
Nieuwe meubels en woonaccessoires >

Terug naar overzicht >>