arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Inspiratie » Agenda beurzen

Inspiratie Agenda beurzen

Op een woonbeurs of brocante markt kun je echte wooninspiratie opdoen. Want ook al is er online heel veel mogelijk, er is niets fijner dan zelf kijken, voelen en aanraken. Zin in een dagje wooninspiratie en een leuk dagje uit? Woonstijl zet leuke beurzen en andere evenementen voor je op een rij. Hoef je ze alleen nog maar in je agenda te noteren.

Antiek – Brocante – en Kunst Fair Haaksbergen

Op 24 augustus wordt midden in het prachtige Twentse coulissen landschap voor de zesde keer de landelijke bekende Antiek -, Brocante- en Kunstfair gehouden. Deze zal zich bevinden rondom de uit 1548 stammende Oostendorper Watermolen in Haaksbergen.

lees meer >>

Festival der Zoete Verleidingen

Van 7 t/m 9 augustus kunnen kookgekken en lekkerbekken hun hart ophalen in Sleen (Drenthe) tijdens het Festival der Zoete Verleidingen.

lees meer >>

Tuinbeurs Bloem & Tuin

Op 18 t/m 27 juli kan de tuinliefhebber weer zijn hart ophalen bij de Bloem & Tuinbeurs op Landgoed Gulbergen aan de Schoutse Vennen in Nuenen.

lees meer >>

Deventer op Stelten

Van vrijdagavond 11 t/m zondagmiddag 13 juli vindt het buitentheaterfestival ‘Deventer Op Stelten’ plaats. Je kunt dan kijken naar ruim 150 gratis voorstellingen.

lees meer >>

Vliegerfeest

Op 5 en 6 juli zie je in Twenterand honderden verschillende vliegers in de lucht zweven van vliegeraars uit het binnen- en buitenland. Er zijn demonstraties en je kunt de vliegeraars vragen stellen over de vliegers. Het is ook mogelijk om een gratis 4 lijns vliegerclinic te volgen.

lees meer >>

Fries (meubel) Design

In de jaren ’50, ’60 en ’70 speelde Friesland een opvallende rol op het gebied van meubeldesign. Een aantal fabrieken en ontwerpers speelde in op de wereldwijde populariteit van ‘nordic design’ en de stijl van het ‘mid century modern’.

lees meer >>

Zomerfair Sassenhein

Begin de zomer goed met de gezellige buitenfair bij Paviljoen Sassenhein in Haren. Op de fair op 29 juni vind je bijzondere plantensoorten, uniek tuingereedschap en bloemsierkunst.

lees meer >>

IJsselfestival Zutphen

Op 29 juni staat in Zutphen de IJssel centraal. Zutphen gaat terug in de tijd toen de scheepvaart nog een grote rol speelde. Er zijn historische schepen, oude visserij, binnenwater-scheepvaart en shantykoren.

lees meer >>