arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Blog » Veronic en Manon van Gillot in Kampen » Column 1: Trends in het najaar

Column 1: Trends in het najaar

Zelf vind ik het een sport om in de vakantie zo simpel mogelijk te leven. Want wat heb je nou eigenlijk nodig. Zeg nou zelf…hoe vaak kom je weer thuis met koffer vol met kleren waarvan je de helft maar hebt gedragen…Wie mist nou eigenlijk de tv en dvd speler? En de enorme curver box met speelgoed die de kinderen absoluut mee willen nemen komt onaangeroerd weer mee terug. Ze hebben namelijk alleen maar met vriendjes buiten gespeeld.

Tussen de vakantie hectiek door zitten wij alweer met ons hoofd bij de nieuwe najaar trends. De eerste beurzen zijn alweer bezocht en de bestellingen zijn gedaan. Wij hebben al helemaal in ons hoofd welke sfeer onze winkel moet gaan krijgen. Af en toe vragen onze klanten nieuwsgierig welke kleuren en trends er in het najaar gaan komen. Nou daar kan ik heel duidelijk in zijn.

GEEN KLEUR WANT KLEUR BEN JE ZELF!

Zonder gekheid wij zijn gevallen voor wit…Wit geeft rust, wit geeft orde, wit is mooi en wit verveelt niet! En wanneer je het goed weet te combineren met veel natuurlijke materialen is het ook nog eens super gezellig! In een rustig interieur valt ineens dat bijzondere erfstuk veel beter op. Of ziet dat mooie kussen in de bank er toch veel leuker uit! Eigenlijk komen wij er steeds meer achter dat je helemaal niet veel nodig hebt.

Het is toch raar dat bijna iedereen het fijn vindt om in de vakantie zo minimalistisch mogelijk te leven om vervolgens weer een heel jaar terug te keren in een bonte verzameling van onnodige spullen om je heen. (Lees…rommeltjes)

Rust in je huis geeft ook rust in je hoofd!

Dus wees verstandig en kijk eens kritisch om je heen. Haal alle tuttemerullen van de vensterbank of uit de kast. Ik weet zeker dat je de helft maar terug zet. En leg dat kleine beetje wat je echt niet kwijt wilt in leuke trendy opbergmand.

Ik word altijd helemaal gelukkig als ik met een volgeladen auto naar de vuilstort rijd of nog leuker anderen blij kan maken met die spulletjes waar ik eigenlijk al jaren op uit gekeken ben. Zoveel heeft een mens helemaal niet nodig. Een rustig huis ruimt ook op in je hoofd. Verf die taupe kleurige muur gewoon maar weer eens wit en plaats een paar mooie items terug waar je waarde aan hecht of die leuke herinneringen bij je oproepen. Vergeet niet dat het wel persoonlijk moet blijven natuurlijk! Maar ach…dat wordt het snel genoeg als straks die schoenen, tassen, knutselwerkjes of noem maar op weer door het hele huis heen liggen.

Maar blijf bij je standpunt…LESS IS MORE…Een huishouden is immers al dynamisch genoeg.

Veronic & Manon


Reageer

Lees ook:

Terug naar overzicht >>