arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Blog » Ruud Beyer » Column 1: Met een rijk gevoel de winter door

Column 1: Met een rijk gevoel de winter door

Ook in het interieur is het tijd voor warme, rijke kleuren die u het behaaglijke gevoel van pure luxe geven. Amber, camel, taupe en diep bruin gecombineerd met metalen als brons en goud zijn de kleurtonen voor komend winterseizoen.

Heeft u een modern en strak interieur en houdt u niet van rommelige accessoires in uw huis? Maak dan een vaste plek in uw kamer waar u het knusse winterseizoen naar binnen haalt.

Kleine kastjes zijn uitermate geschikt om een palet van weelderige kaarsen, fotolijstjes en herinneringen op te plaatsen. Kies hierbij wel één kleur uit als basis en hou hier aan vast.
Dus kaarsen, lijstjes en objecten allemaal in goud, brons, amber of als u liever voor kleuren kiest alles in aubergine, donkerpaars en knallend rood.

Leg verschillende kussens en een paar heerlijke plaids op de bank om na een stevige wandeling heerlijk in weg te kruipen. Zoek de herhaling in de kleur van uw setting. Grove linnen, glanzende zijde, fluweel en wol zijn natuurlijke materialen waarmee u naar hartenlust kunt combineren. Wilt u het wat moderner en rustiger? Kies dan voor effen kleuren en varieer in materiaal. Gaat u voor uitbundig en overdadige luxe kies dan voor opvallende bloempatronen, dierenprints of het gehaakte kussen van oma in combinatie met glanzende zijde.

Een goed geplaatst glanzend karpet vult het geheel goed aan en zorgt voor de warme, behaaglijke sfeer die u in het winterseizoen zoekt. Uw interieur omarmt u als een warme trui!

Heeft u na het lezen van dit advies nog geen idee hoe u dit naar uw situatie kunt vertalen? Kom dan voor een vrijblijvend advies en inspiratie naar Harderwijk. Onze stylisten helpen u graag de koude winter door!

www.beyer-interieur.nl

www.bijbeyer.nl


Reageer

Lees ook:

Advies 2: Een goed advies is goud waard >

Terug naar overzicht >>