arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Blog » Ruud Beyer » Advies 2: Een goed advies is goud waard

Advies 2: Een goed advies is goud waard

Vaak weet je wel wat je mooi vindt en welke sfeer je in huis wilt hebben. Maar het is vaak lastig om alle meubelstukken, verlichting en accessoires op elkaar af te stemmen. Terwijl het zo belangrijk is dat je je lekker voelt in je eigen huis. Het moet passen als een warme jas.

Frisse kijk op je interieur

Een goed advies zou dan ook een perfecte oplossing zijn. Waarom zelf doormodderen, terwijl een uurtje overleg met een interieuradviseur je verder kan helpen? Een frisse kijk op je huidige interieur kan ervoor zorgen dat al je woonwensen ineens samenvallen. Praktische bergruimte, creatieve ruimteverdelers of slimme verlichting, de interieurarchitect denkt met je mee en heeft passende oplossingen voor ieder probleem.

Uniek meubelstuk

Maatwerk in het interieur maakt een huis uniek. Het geeft een gevoel van exclusiviteit en luxe. Het mooie van maatwerk is dat de ontwerper je wensen vertaalt in een perfect passend meubelstuk, speciaal voor jou gemaakt! Een uniek meubelstuk laten maken van is vaak niet eens veel duurder de aanschaf van een bestaand designstuk dat met honderden tegelijk uit de fabriek rolt.

Dus, wat let je. Verzamel de mooiste, leukste, meest interessante meubel- en interieurfoto’s uit dit blad in je eigen ideeënmap, maak een aantal foto’s van je huidige interieur en trek de stoute schoenen aan. Op naar de interieuradviseur!

Veel succes.

Ruud Beyer


Reageer

Lees ook:

Column 1: Met een rijk gevoel de winter door >

Terug naar overzicht >>