arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Blog » Jan van de Schootbrugge » Advies 1: Denk in denim en army

Advies 1: Denk in denim en army

Afgelopen jaren was er in de designwereld een daling in de belangstelling voor denim. Maar daar komt in het modebeeld van dit najaar verandering in. Denim is weer terug van weggeweest. We zien veel bewerkte denim shirts in de vorm van stukken op schouder of rug tot aan grote prints.

Over een denim shirt draagt u dit najaar een colbert of een colbert jas. Zonder is not done. De trend hierin is een donkere jeans met een grove trui of denimshirt met colbert of jas erover heen. Het colbert zien we in diverse vormen, van klassiek tot aan casual. Voor iedere stijl is er een colbert variant. Hot is ook de army print dit seizoen. Van accessoires in army print tot aan colberts in een army print.

In de truien zien we de authenticiteit volop aanwezig. Veel grof gebreide truien met kabel worden dit jaar weer voorzien van Noorse prints. De shawl kraag varianten blijven de boventoon.

Dacht u dat accessoires vooral aan vrouwen was besteed? Dit seizoen zijn de rollen omgedraaid en worden de accessoires voor de man steeds belangrijker. U kunt daarmee uw outfit juist heel stoer en mannelijk maken.

Schoenen op maat

Bij Atelier 9 hebben zijn we afgelopen voorjaar gestart met een nieuw concept om uw eigen schoenen samen te stellen en te laten maken op uw maat ter uitbreiding van ons maatwerk. De stap naar maatwerk kleding of schoenen wordt steeds vaker gedaan, omdat het prijsverschil niet extreem groot is en u zich kan onderscheiden van de massa.


Reageer

Lees ook:

Terug naar overzicht >>