Home > Blog > Alex Speelman > Woontrend 3 Raw
 

Woontrend 3 Raw

 

Herontdekken is eigenlijk opnieuw beginnen met wat er al was. Oppakken en opnieuw neerzetten in dezelfde, veranderde omgeving. Imperfectie is het toverwoord. Mensen willen graag leven in textie zoals katoen, linnen en wol. Luxe en comfort in combinatie met het kampeergevoel.

Wie? Alex Speelman (1951)

Opleiding? Volgde in Amsterdam de opleiding voor interieurarchitectuur.

Functie? Vijfentwintig jaar geleden kwam Alex Speelman binnen als designer bij B&C Raamdecoratie. Daarnaast is Alex altijd op zoek naar nieuwe woontrends. Hij is daarom ook te zien als trendwatcher in het programma Van Kavel tot Kasteel bij RTL Nederland.


Inspiratie? Alex is op een creatieve, innovatieve en inspirerende wijze continu op zoek naar de nieuwste trends. Deze trends vindt hij op toonaangevende beurzen, maar ook in de dagelijkse omgeving. Hij bekijkt wat deze trends betekenen voor de interieurwereld.

Raw?

Herontdekken is eigenlijk opnieuw beginnen met wat er al was. Oppakken en opnieuw neerzetten in dezelfde, veranderde omgeving. Imperfectie is het toverwoord. Mensen willen graag leven in textie zoals katoen, linnen en wol. Luxe en comfort in combinatie met het kampeergevoel. Het hutje-op-de-hei-idee is terug. We gebruiken echte, natuurlijke materialen als hout, wol en haar. Hout wordt textiel, pulp van papier en primitief kurk.

De kleuren die we gaan zien zijn groen, mosgroen, grasgroen, bruin, vergrijsd bruin.

IMG_2016
 
 
 
IMG_4387
 
 
 
IMG_4436
 
 
 
IMG_4202
 
 
 
IMG_4208
 
 
 
IMG_2794
 
 
 
IMG_3933
 
 
 
IMG_3943
 
 
 
IMG_4081
 
 
 
IMG_2099
 
 
 
IMG_2196
 
 
 
IMG_2789
 
 
 
IMG_2013
 
 
 
IMG_2018
 
 
 
IMG_4442
 
 
 
Reageer