Home > Binnenkijkers > Brocante > Binnenkijken bij Elize & Michael

Binnenkijkenbij Elize & Michael

 
 

‘Een oude school in Utrecht  waarin alle klaslokalen zijn omgetoverd in lofts. Elize en Michael grepen hun kans en na maanden verbouwen mag het resultaat er zijn. Sinds 2011 wonen ze in hun loft (een oud klaslokaal), waar het altijd gezellig is. Het thema voor het interieur is de lievelingskleur van Elize ‘Wit’. 

01

Door het hele huis liggen grenen planken die Elize zelf heeft geverfd en gebeitst.  Het liefst wilde ik alle vloeren wit gelakt, maar Michael was bang dat het huis te ‘wit’ zou worden. We hebben een compromis gesloten en beneden is er uiteindelijk gekozen voor een oud eiken beits en dat geeft een mooi klassiek effect.

02

De eettafel hebben we op maat laten maken bij ‘Mooi en Belle’ met daar bijpassende brocante stoeltjes uit Frankrijk. De lange tafel was een absolute must, zodat we lekker lang kunnen natafelen met vrienden en familie.

03

Ik heb allerlei fotolijstjes verzameld door de jaren heen. De lijstjes heb ik in de kringloop winkel gekocht en daarna wit geverfd. De meeste foto’s zijn herinneringen van mooie momenten. Daarnaast hangen er ook fotolijstjes van mijn grote idolen, zoals Anne Frank en Pipi Langkous.

04

Het bed komt van marktplaats samen met het nachtkastje. Ik heeft het bed opgeknapt door een goede lik mooie witte verf en een schuurpapiertje voor een oud effect. Het allermooist blijft toch om unieke meubels te kopen om deze daarna zelf op te knappen. Dit is mijn grote hobby!

Elize wonen in wit binnenkijken
 
 
 
Binnenkijken bij Elize wonen in wit
 
 
 
Vaas en theedoos wonen in wit binnenkijken
 
 
 
zitje in vensterbank wonen in wit
 
 
 
spiegeltjes wonen in wit binnenkijken
 
 
 
stoel wonen in wit binnekijken
 
 
 
keuken wonen in wit binnekijken
 
 
 
eettafel wonen in wit binnekijken
 
 
 
Life. wonen in wit binnenkijken
 
 
 
eettafel gedekt wonen in wit binnenkijken
 
 
 
eettafel wonen in wit binnenkijken
 
 
 
trappengat wonen in wit binnenkijken
 
 
 
overloop wonen in wit
 
 
 
bed wonen in wit binnenkijken
 
 
 
binnenkijken wonen in wit nachtkastje
 
 
 
slaapkamer wonen in wit binnenkijken
 
 
 
bed met kussens wonen in wit binnenkijken
 
 
 
wonen in wit binnenkijken bed
 
 
 
Badkamer wonen in wit
 
 
 
Reageer