arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Algemeen » 6 handige tips voor een soepele verhuisdag zonder stress!

6 handige tips voor een soepele verhuisdag zonder stress!

Als je gaat verhuizen komt er natuurlijk een heleboel op je af. Zeker op de verhuisdag zelf! Hoe zorg je er nu voor dat alles op rolletjes loopt? De juiste voorbereiding is heel belangrijk! We delen onze tips voor verhuizen.

Verhuizen tips: begin op tijd met inpakken

Het klinkt misschien als een inkoppertje, maar toch wordt hier maar al te vaak aan voorbij gegaan: begin op tijd met het inpakken! Je kunt sommige spullen al weken van tevoren inpakken – denk aan kleding die je toch niet draagt in dit seizoen of interieuraccessoires voor een bepaald seizoen. Als je dit een beetje verdeelt over de tijd heen, hoef je niet plotseling de dagen voor de verhuizing tot middenin de nacht bezig te zijn. Zo kun je je hoofd koel houden!

6 handige tips voor een soepele verhuisdag zonder stress!

Label de verhuisdozen

Op het moment van het inpakken weet je misschien nog wel wat je in welke doos stopt, maar na een paar dagen ben je dat toch echt weer vergeten. Daarom is het belangrijk om de verhuisdozen te labelen: schrijf steeds op wat je per doos hebt ingepakt.

Tips verhuisdag: alles meteen in de juiste kamer

Op de verhuisdag is het verstandig om alle dozen meteen in de juiste kamer neer te zetten. Zet de spullen voor de slaapkamer meteen in de slaapkamer neer, de spullen voor de keuken in de keuken, enzovoorts. Zo hoef je achteraf veel minder uit te zoeken en bespaar je dus flink wat tijd!

Maak verhuisdozen niet te zwaar

Niets zo vervelend op je verhuisdag dan dozen die kapotscheuren: dat kun je er echt niet bij gebruiken. Zorg daarom dat de dozen niet te zwaar zijn. Stop spullen met een licht en een zwaar gewicht bij elkaar, om alles te verdelen.

Verhuizen tips: zo verloopt de dag perfect

Zorg voor eten en drinken

Een verhuizing is zwaar! Daarom raden we je aan bij tips voor verhuizen: zorg dat je wat te eten en te drinken bij je hebt, of maak er een momentje voor vrij om iets te gaan halen in de winkel. Zeker als je hulp van vrienden en familie hebt ingeschakeld, is het wel zo’n aardig gebaar om hieraan te hebben gedacht. Zo hoeft niemand met een hongerig gevoel aan het werk te gaan!

Regel oppas voor de kinderen

Heb je kleine kids? Dan is het wel zo prettig als je een oppas voor ze hebt geregeld bij de verhuisdag. Het kan immers gevaarlijk zijn als je kleintjes in huis rondlopen op de grote verhuisdag. Ook hoef jij je zo niet druk om ze te maken – meer tijd om aan de slag te gaan met de verhuisdozen!

Meer lezen? Zo ga je voor een persoonlijke touch in een nieuwbouwwoning


Reageer

Lees ook:

Wat is de beste lamp voor boven een eettafel? >
Ladegeleiders, belangrijker dan je denkt! >
Tafel mooi dekken voor een sushi avond >
Thuiswerkplek inrichten met ergonomische tips >
Must read: 8x dít kun je allemaal schoonmaken met babydoekjes! >
Hoe kies je de beste deurmat uit? >
Laminaat of PVC – wat is de beste keuze? >
Trends we like: Hexagon! >
Nieuwe hordeur kopen: zo maak je de juiste keuze >
Een smalle en lange kamer inrichten: zó pak je dat aan >
Je eigen tuinmeubels maken: dat doe je zo! >
Verhuizen in de regen? Met deze 6 tips komt het goed! >
Leuke cadeaus voor een housewarming: 7 toffe tips om te geven >
Een bijzonder cadeau voor de interieurfreak? 3 ideeën! >
Zo richt je een kleine woonkamer optimaal in >

Terug naar overzicht >>