arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Algemeen » Ruimte besparen met een tv beugel in plaats van tv meubel
Ruimte besparen met een tv beugel in plaats van tv meubel

Ruimte besparen met een tv beugel in plaats van tv meubel

Een tijd geleden had iedereen wel zo’n tv meubel in de kamer staan. Dit nam een groot deel van de ruimte in de beslag wat natuurlijk zonde is. Tegenwoordig zien we voornamelijk flatscreens die je heel eenvoudig kunt ophangen aan een tv beugel. Een enorme ruimtebesparing. Heb je net een nieuwe flatscreen gekocht en overweeg je deze aan de muur te hangen? Een tv beugel biedt een groot aantal voordelen, waarvan we je de belangrijkste meegeven.

Een veilige oplossing

Je staat er meestal niet bij stil, maar thuis kunnen er wel eens ongelukken gebeuren. Je tv kan vallen uit de kast waar hij is geplaatst. Gelukkig kan een tv beugel dit voorkomen.

Bespaar ruimte met een tv beugel

Je hebt zoals gezegd geen tv meubel meer nodig voor je tv. Met een tv beugel kun je meer ruimte in de kamer maken, vooral als je woonkamer klein is. Met een tv beugel kun je de tv precies hangen op een plek waar je prettig tv kunt kijken en hou je genoeg ruimte over voor andere meubels.

Op de gewenste hoogte plaatsen

Op de gewenste hoogte plaatsen

Je kunt de tv op de perfecte hoogte aan de muur hangen. Je bent niet meer afhankelijk van de hoogte van het dressoir. Als je vanuit je bed tv kijkt, is het beter om de tv wat hoger aan de muur te hangen. Op deze manier raakt je nek niet overbelast. Met een tv beugel kun je de tv zodanig kantelen dat je een beter zicht op het scherm krijgt.

Een aangenamere decoratie

Televisies worden steeds dunner en eleganter van ontwerp. Door de tv aan de muur te hangen, kun je jouw prachtige flatscreen-tv de uitstraling van een kunstwerk geven.

Verder van de muur af

Wil je jouw tv het liefst niet zo dichtbij de muur? Dan zijn onze extra lange en stevige tv beugels de perfecte oplossing. Dankzij deze superstevige beugels kun je jouw tv op de gewenste afstand aanbrengen zonder je zorgen te maken: hij houdt je tv altijd stevig op zijn plek!

Een perfect zicht vanaf elke plek in de kamer

Wil je jouw favoriete tv-programma’s bekijken vanaf de eettafel of vanaf de bank? In dat geval kun je overwegen je tv aan een scharnierende tv beugel te hangen. Scharnierende tv muurbeugels zijn verkrijgbaar voor verschillende schermformaten en hebben een draaihoek van 120 of 180 graden (loodrecht op de muur). Als je vanuit elke kijkhoek tv wilt kijken, moet je jouw tv zeker aan een scharnierende tv beugel hangen!

Voorkom vervelende verblinding

Met een scharnierende tv beugel hoef je je nooit meer zorgen te maken over schittering op het scherm, ongeacht waar het zonlicht binnenkomt. Je kunt vervelende reflecties en verblinding voorkomen door de muurbeugel te gebruiken om je tv zodanig te draaien, dat je geen last meer krijgt van een verblindende schittering.

Groot assortiment tv beugels

Er zijn verschillende merken tv beugels. Denk daarbij aan DQ tv beugels of aan andere bekende merken zoals Vogel’s, Philips, Samsung, LG en Sony. Bereken de VESA-maat van je tv om de juiste tv beugel te vinden.


Reageer

Lees ook:

De schoorsteen vegen: zelf doen of uitbesteden? >
Handig stappenplan voor het kopen van een wijnkoelkast >
Een knusse woning: vijf tips voor het inrichten van je woning >
Hoe zit het precies met de hypotheek als je gaat scheiden? >
Natuurlijke schoonheid: Houten loungeset voor buiten >
Welk type zonnepaneel is geschikt voor jou? >
Zwarte aluminium deuren >
Zo kan je jouw kunststof kozijn onderhouden >
3 tips om je dak goed, mooi en strak af te werken >
Maak van je woonhobby je beroep! >
5 tips hoe je jouw vloer weer als nieuw laat schijnen! >
Decluttering: wat is het en hoe pak je dat aan? >
Organiseer je garage optimaal met deze tips >
Het juiste internetabonnement kiezen: waar moet je op letten? >
Tips voor het uitkiezen van een nieuwe brievenbus >

Terug naar overzicht >>