arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Algemeen » Hoe richt je een nieuwe woning in?
Hoe richt je een nieuwe woning in

Hoe richt je een nieuwe woning in?

Gefeliciteerd, je hebt net een nieuwe woning gekocht. Er komt heel wat bij kijken en daarom is het goed dat je nagaat wat je nog nodig hebt. Zo kun je in gedachten het beste alle kamers doorlopen en dan op je gemak een lijstje maken van wat je nog mist. Vergeet hierbij de keuken, woonkamer en de badkamer niet. Je krijgt in dit artikel een paar tips van ons zodat je kunt kijken naar de mogelijkheden en leuke accessoires voor je nieuwe woning.

Badkamer inrichten

Is de badkamer van de huidige woning die je hebt gekocht nog in goede staat of wil je toch alles liever vervangen? De meeste mensen kiezen er dan voor om het zo snel mogelijk te vernieuwen als daar sprake van is. Hierdoor kun je namelijk in een keer alles eruit breken en dan voldoet het in orde tijd aan al je wensen. Maar wat komt er allemaal bij kijken als je een badkamer in gaat richten?

–      Ontwerp maken, hoe wil je je badkamer ingedeeld hebben?

–      Kies je een bad of douche of beide?

–      Welke tegels wil je?

–      Wat voor wasbakken en wc wil je?

–      Wasmachine aansluiting ook in de badkamer of elders in de woning?

Zoals je kunt zien is er heel wat waar je aan moet denken, maar daarbij komt ook nog zoiets als badkamerrekken. Dit is namelijk een groot gemak want hiervoor krijg je snel meer opbergruimte in je badkamer. Als je dan kiest voor de houten variant, dan krijg je ook echt een natuurlijke uitstraling in deze ruimte.

Woonkamer, eetkamer en keuken?

Woonkamer, eetkamer en keuken

Maar er is meer in de woning waar je aandacht aan gaat besteden. Hoe is de indeling van de woonkamer, eetkamer en keuken? Het zou zelfs zo kunnen zijn dat het een geheel is, of dat jij er een geheel van wil maken. Het is dan leuk om te puzzelen hoe je dat het beste vorm kunt geven. Mocht je dan toch wat meer privacy willen in de grote ruimte, dan zijn verschillende hoekjes (eetkamer, zetel, leeshoekje) wel een toffe oplossing.

Toch eerst maar eens kijken naar de eetkamersets die je worden aangeboden, want zo wordt het direct sfeervoller in de woning! Comfort is van groot belang als je gaat eten toch? Je wil lekker zitten, daarom hebben stoffen stoelen bij veel mensen de voorkeur. Maar het is ook fijn als je alles goed schoon kunt maken (zeker als je dieren en/of kleine kinderen hebt). Denk daarom goed na wat jij belangrijk vindt en hoe je het wil inrichten.

Je hebt gelukkig alle tijd om alles op je gemak te bekijken, maar het belangrijkste is dat het naar jouw wens wordt ingericht! Neem dus je tijd J


Reageer

Lees ook:

Een bijzonder cadeau voor de interieurfreak? 3 ideeën! >
Samen met het gezin het huishouden doen: bij welke klusjes kunnen kinderen helpen? >
Thuis een leuke speelhoek voor kinderen inrichten: 4 tips >
Nieuw bed voor de kinderkamer? 4 opties op een rijtje >
4 tips om geld te besparen tijdens een verhuizing >
Waarom het nu de tijd is om lekker te gaan klussen aan huis >
Rotan en bamboe: de trend van dit jaar >
Airconditioning van goede kwaliteit >
Wat zijn de voordelen van rolluiken? >
Unieke hoge tafels >
Verhuizen? Vergeet niet je energie hierop te focussen! >
Je huis opgeruimd houden met kids: zó pak je het slim aan! >
Zo kies en stijl je de perfecte wandtafel >
3x Woonaccessoires om jouw leven gemakkelijker te maken >
Raamfolie kopen? De voordelen op rij >

Terug naar overzicht >>