arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Algemeen » Heb jij deze typen behang al eens gezien?
Heb jij deze typen behang al eens gezien

Heb jij deze typen behang al eens gezien?

Behang is helemaal niet meer van deze tijd, toch? Juist wel! Behang is weer helemaal hot en dat is niet voor niks. Je kunt zoveel kanten op met een gaaf behang, waardoor je de uitstraling een kamer drastisch kunt veranderen met slechts een paar rollen. Nu vraag je je vast af wat voor soort behang je dan zou moeten gebruiken. Wij hebben een paar varianten voor je op een rijtje gezet welke je écht even moet bekijken. Dit zijn niet de alledaagse behangetjes, dus doe eens gek en probeer open te staan voor iets nieuws. Laat je het ons weten als je een keuze hebt gemaakt?

Behang van luxe designer

Voor de echte luxepoezen onder ons is er ontzettend gaaf behang te vinden van grootse designers. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Gucci behang met iconische zwanen of Mulberry behang van een hooglandbos? Deze behangen geven echt wel een enorme boost aan je muur en kan zomaar de sfeer van de kamer bepalen. Het kost een flinke duit en is ook niet voor iedereen geschikt, want het zijn natuurlijk geen alledaagse printen. Als je zeker wilt weten dat het goed aangebracht wordt kun je hier het beste een schilder voor inhuren. Je wilt natuurlijk niet een rol van een paar honderd euro verpesten!

Behang met structuur

Er zijn veel soorten behang die een gladde afwerking hebben, waardoor je muren ook een gladde en strakke uitstraling krijgen. Wil je nou een speciale look creëren of kan de kamer iets meer warmte gebruiken? Kijk dan eens naar behangetjes met structuur, bijvoorbeeld een gaaf patroon of met meerdere kleuren. Zo zorg je voor wat extra dimensie aan de muren en dit ziet er ook direct heel luxe uit. Je hebt tegenwoordig ook allerlei typen behang met structuur bij de voordelige bouwmarkt, dus het hoeft niet veel te kosten.

Behang met structuur

Behang van leer

Wist je dat je ook behang van leer kunt aanschaffen? Dit geeft direct een stoere, stijlvolle en elegante uitstraling aan de ruimte, zonder dat je verder veel hoeft te decoreren. Bedenk je eens hoe gaaf een leren behang staat in je thuiskantoor of in de eetkamer. Een groot voordeel aan leren behang is dat het eigenlijk alleen maar mooier wordt naarmate het ouder wordt. Dat betekent dat je jarenlang met plezier naar je muur zal kijken, wat alleen maar vergroot wordt! Als je echt een unieke uitstraling wilt creëren, moet je leren behang overwegen!


Reageer

Lees ook:

De voordelen van een inloopdouche >
5 tips voor het installeren van laminaat >
Ben jij op zoek naar een mooie woning in Enschede? >
6 stappen voor het schilderen van je trap >
Houten wandpaneel dat ook zorgt voor een unieke uitstraling >
Houten trapleuning kopen? Hier moet je rekening mee houden >
Houten schutting maken van rabat >
Zo maak je het huis levensloopbestendig >
Een polypropyleen zwembad: wat is dat? >
Voordelen van een mooie laminaat vloer >
Wat zijn de meest voorkomende oorzaken van brand in een woning? >
Welke soorten kunststof gevelbekleding zijn er? >
Foto’s maken voor de verkoop van je woning? Dit zijn goede tips >
Welke vloer is de beste voor jouw woning? >
4 tips voor het kopen van zonnepanelen >

Terug naar overzicht >>