arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Algemeen » Een totaaloplossing bij verbouwingen
Een totaaloplossing bij verbouwingen

Een totaaloplossing bij verbouwingen

De huizenmarkt heeft de afgelopen tijd een enorme ontwikkeling doorgemaakt. In 2021 is het bekend geworden dat er een overvloed aan mensen is dat naar een huis op zoek is, terwijl er een tekort is aan beschikbare woningen en nieuwbouwwoningen. Dit heeft gezorgd voor een stijging van de prijzen, waardoor het voor veel beginnende huiseigenaren moeilijk is om aan een woning te komen. 

Veel mensen settelen daarom voor een huis dat beschikbaar is in plaats van hun droomhuis. Het komt vaak voor dat het huis eerst opnieuw ingericht moet worden of zelfs een verbouwing moet ondergaan voordat men er tevreden mee is. En dit vergt een hoop moeite, geld en tijd.

Verbouwingen staan bekend om de chaos en onzekerheid die erbij komen kijken. Waar ga je het meubilair bestellen? En passen alle apart bestelde artikelen wel bij elkaar? Ga je de verbouwing zelf uitvoeren of laat je dit aan een aannemer over?

Interior Service is een bedrijf dat dit anders aanpakt. Toen een sales manager, projectontwikkelaar en horecaman besloten samen te werken, is hier een ingenieus idee uit ontstaan. Zij waren het er alledrie over eens dat verbouwen een stuk eenvoudiger moet kunnen. Het resultaat? Een bedrijf dat de klant volledig ontzorgt.

Stappenplan

Interior Service hanteert drie stappen tot een succesvolle verbouwing zonder extra stress. Allereerst is het aan de klant de taak om tussen beschikbare, voorontworpen stijlen te kiezen welke het meest aanspreekt. Je kunt zelf aanpassingen maken in de pakketten zodat deze volledig aansluiten bij jouw eisen en wensen met betrekking tot de inrichting.

Vervolgens meet je de ruimte(s) of kamer(s) op waarin de nieuwe inrichting terecht komt. Dit kan best een hele klus zijn, vooral wanneer je scheve daken hebt of kamers die niet helemaal symmetrisch zijn. Bij twijfels, kan er altijd om een specialist gevraagd worden. Deze komt naar locatie om de ruimtes op te meten en afmetingen door te geven.

De laatste stap is het wachten. Het bedrijf zoekt alle materialen en artikelen bij elkaar in de juiste afmetingen, kleuren en stijlen. Alles wordt vervolgens naar jou opgestuurd. Je kunt ervoor kiezen om dit in één keer te laten doen, of in delen. Dan kan je bijvoorbeeld eerst beginnen met het aanleggen van de vloer voordat je het meubilair in elkaar zet. Niet zo handig met verbouwingen? Dan kunnen de medewerkers dit regelen.

Vier stijlen

Vier stijlen

Hiervoor zijn de stijlen van Interior Service al even kort aan bod gekomen. Alle vier de stijlen verschillen van elkaar in kleur, patronen en specificaties. De reden dat het bedrijf voor deze aanpak heeft gekozen, is vanwege de keuzestress die vele ervaren tijdens een verbouwing. Wellicht weet je wel welke stijl jou aanspreekt, maar is het ontzettend lastig al deze artikelen bij elkaar te vinden in dezelfde stijl. Door pakketten te maken die ieder hun eigen stijl hebben, wordt deze keuzestress enorm verminderd. Om de klant nog wel voldoende inspraak te geven op hoe het huis eruit komt te zien, kunnen er nog wel aanpassingen gemaakt worden binnen deze stijlen.

De eerste stijl heet Puur Wit. Deze kenmerkt zich door open ruimtes, veel licht en witte of beige muren, vloeren en meubels. Het tegenovergestelde deze stijl, is Mooi Zwart. Zoals de naam al zegt, maakt deze stijl gebruik van donkere kleuren en massieve eikenhouten vloeren. Hotel Chique zit een beetje tussen Puur Wit en Mooi Zwart in. Met diepe kleuren en donkere accenten geeft deze stijl een luxe gevoel in huis. Als je wil gaan voor een stijl die nooit uit de mode raakt, kies je voor Modern Klassiek. Hierbij moet je denken aan strakke lijnen, hoogwaardige materialen en kleuren die prettig zijn voor het oog. 

Artikelen en producten van Interior Service 

Naast complete pakketten, vind je op de site van Interior Service een groot aanbod aan andere producten die binnenshuis thuishoren terug. Zo kun je kranen, douchekoppen, banken en elektra vinden. Voor alle accessoires die je nodig hebt voor in huis, kun je dus ook bij het bedrijf terecht. 


Reageer

Lees ook:

Het verhogen van comfort in huis >
Hoe kies je de beste beglazingskit? >
De 5 grootste misverstanden over vloerisolatie >
Waarom is de code van je Velux dakraam belangrijk? >
Wanneer is het tijd om jouw garagedeur te vervangen? 5 vragen >
Beleef een fantastisch ontwerp en verminder het galmen, nu bij ARBA Wood >
5 ideeën om je huis meer een thuis te maken! >
Appartement aan expats verhuren? Tips voor tevreden bewoners! >
Welke verzekering heb je nodig voor je eerste woning? >
Drie innovaties om te omarmen; dit zijn ze! >
Een lichtpuntje in huis Het verhaal van een familie en hun VELUX dakraam >
Maatwerk netten: de unieke oplossing voor uw specifieke behoeften >
Serre-uitbreidingen voor bestaande woningen >
De voordelen van op maat gemaakte spiegels >
De schoorsteen vegen: zelf doen of uitbesteden? >

Terug naar overzicht >>