arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Algemeen » Dit zijn de 5 populairste soorten tafels
Eettafels-Giga-Meubel

Dit zijn de 5 populairste soorten tafels

In elke woning kom je dit type meubel minimaal één keer tegen, de tafel.  Er zijn ontzettend veel verschillende tafels met verschillende functies. Een tafel is niet alleen praktisch, maar is ook een onmisbaar onderdeel van het interieur. We delen graag de 5 populairste tafelsoorten!

De eettafel

De eettafel is misschien wel de belangrijkste plek in huis. Dit is vaak de meest centrale plek waar aan wordt gegeten, geborreld, gewerkt, geknutseld of gezellig met de hele familie een spel te spelen! Daarom is het van belang dat dit een tafel is waar je lekker aan kunt zitten en tevens op een goede plek staat. Denk hierbij ook aan de afmetingen en bijpassende stoelen.

De salontafel

Door de jaren heen is de salontafel steeds belangrijker geworden. Een salontafel gebruik je om het jezelf gemakkelijk te maken wanneer je op de bank zit. Bijvoorbeeld om je drinken en hapjes neer te zetten of het is een plek om je afstandsbediening neer te leggen. Wanneer je graag een multifunctionele salontafel wilt, dan kan je overwegen om een poef met een grote dienblad erop te gebruiken. Het is dan zowel een salontafel als een extra zitplaats.

De bijzettafel

De bijzettafel

Een bijzettafel is vaak klein en compact van formaat, waardoor het eigenlijk overal neer te zetten is. Door het juiste model te kiezen zorg je er voor dat het betrokken wordt bij de rest van het interieur. Je kunt ook zelf op een creatieve manier een bijzettafel maken, door bijvoorbeeld een houten kist op z’n kop te zetten. Door het op deze manier te doen geef je een speels karakter aan je interieur en is de bijzettafel ook nog is een echte eyecatcher.

Het bureau

In de tijd van nu is het nog belangrijk dan dat het al was om een goede werkplek te hebben. Er zijn ontzettend veel bureaus. Een groot bureau is ideaal wanneer je veel thuis werkt en ook gebruik maakt van een computer. Het belangrijkste is dat design en comfort samenkomen in het bureau.

De sidetable

Eigenlijk zegt de naam van het meubel al, het is een tafel voor aan de zijkanten. Dit betekent dat je de sidetable bijvoorbeeld erg leuk tegen een muur aan kan plaatsen. Het is een mooi alternatief voor een dressoir voor als je niet veel ruimte in je kamer hebt. Je kunt het gebruiken om er van alles en nog wat op te plaatsen. Het is een meubel die je voor veel doeleinden kan gebruiken en ook nog eens leuk staat in huis.

Wil je één van deze tafelsoorten bestellen? Bekijk dan eens de website van Giga Meubel.


Reageer

Lees ook:

Een sauna in huis: dit zijn de 5 voordelen >
Met deze artikelen maak je het thuiswerken zo comfortabel mogelijk >
Hoe bouw je je eigen thuisbioscoop? >
Nieuwe lampenkap kopen: hier moet je op letten >
Hoe leef ik zo duurzaam mogelijk? >
Deze prachtige barkrukken moet je zien! >
Met deze 7 tips richt je een comfortabele zithoek in >
Deze groene vrienden gaan het verschil maken in jouw woonkamer >
Kamerplanten verzorgen: hanteer deze basisregels! >
Waarom iedereen zou moeten kiezen voor designlampen! >
Lichtblauw in het interieur: 7 prachtige voorbeelden >
Thuiswerken vanuit je bed? Dit is waarom je dat níét moet doen! >
Hoe creëer je meer privacy bij je woning? >
Een gezellige thuisbar inrichten: zo pak je het aan! >
Je tuin (her)inrichten: zo doe je dat en inspiratie >

Terug naar overzicht >>