arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Algemeen » Ben jij het zat om een vermogen neer te tellen voor jouw weekje vakantie?
Ben jij het zat om een vermogen neer te tellen voor jouw weekje vakantie?

Ben jij het zat om een vermogen neer te tellen voor jouw weekje vakantie?

De afgelopen jaren is het leven alleen maar duurder geworden. Dat geldt niet alleen voor de energieprijzen en de boodschappen, ook voor een vakantie moet je vandaag de dag een vermogen neertellen. Wil je een weekje doorbrengen op een camping of in een vakantiehuisje, dan moet je daarvoor diep in de buidel tasten. Heb jij hier ook geen zin meer in? Gelukkig is er een alternatief: thuis blijven en genieten van een heerlijke vakantie in je eigen tuin. Door het plaatsen van een eigen zwembad in de tuin creëer je een tropische sfeer die doet denken aan een luxe vakantieresort. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de kosten en hoef je geen rekening te houden met andere vakantiegangers. Wij laten je zien hoe je je eigen zwemparadijs kunt maken, gewoon in jouw eigen achtertuintje. 

Een privé-bad in je achtertuin

Je hoeft niet een enorme tuin te hebben om een eigen zwembad te hebben. Er zijn tegenwoordig namelijk heel mooie baden te koop die eenvoudig geïnstalleerd kunnen worden. Neem bijvoorbeeld een opzetzwembad. Een opzetzwembad is een eenvoudige en betaalbare manier om je eigen zwembad te creëren in de tuin. Dit type zwembad is relatief makkelijk op te zetten en kan tijdelijk of permanent worden geplaatst. Afhankelijk van de grootte en vorm van het opzetzwembad, kun je een verfrissende duik nemen, ontspannen op een luchtbed of genieten van een leuke wateractiviteit met vrienden en familie. Een opzetzwembad creëert een heerlijke vakantiesfeer in eigen tuin, waardoor je het gevoel krijgt dat je even helemaal weg bent van de dagelijkse sleur en kunt genieten van een welverdiende break.

Een privé-bad in je achtertuin

Welke vorm heb jij nodig? 

Afhankelijk van de hoeveelheid beschikbare vierkante meters in jouw tuin, kun je kiezen uit diverse vormen voor je zwembad. Rechthoekige zwembaden zijn, zoals de naam al doet vermoeden, rechthoekig van vorm. Dit type zwembad past goed bij moderne architectuur en biedt genoeg mogelijkheden om lekker in af te koelen, of om op een luchtbedje te genieten van de zon. Ronde zwembaden zijn daarentegen organisch van vorm en kunnen variëren van kleine tot grote diameters. Deze vormen zijn geschikt voor tuinen met ronde vormen en geven een speels effect aan de omgeving. Ronde zwembaden zijn ook erg geschikt voor gezinnen met kinderen, omdat ze vaak wat ondieper zijn dan rechthoekige zwembaden en er geen scherpe hoeken zijn waar kinderen zich aan kunnen stoten. 

Laat die vakantie maar komen!

Wij hopen dat we je inspiratie hebben kunnen geven over hoe je thuis een heerlijke vakantie kunt beleven. Voor de kosten die je anders neer zou tellen voor een weekje in een vakantiehuisje, kun je nu een zwembad kopen waar je vele jaren plezier van zult hebben. Laat je voorlichten door de expert om er zeker van te zijn dat je de juiste keus maakt. Mocht je vragen hebben over de installatie of het onderhoud van je zwembad, dan kun je ook altijd bij je leverancier terecht. 


Reageer

Lees ook:

Wat voor zonwering is het beste? >
Hoe zorg je voor een gezellige sfeer in huis? >
Ken jij de voordelen van onthard water? >
Tips om de buitenkant van je huis op te knappen >
Gelaagd glas: dit zijn de voordelen! >
Waarom een makelaar gebruiken bij de aan- en verkoop van een woning? >
Hoe herken je een ongedierteplaag en wat kun je eraan doen? >
Zoek jij iets speciaals voor Vaderdag? >
DIY met led strips: creatieve ideeën voor het gebruik van led strips in je interieur >
Een geschikte zonnepanelen installateur vinden: 5 tips >
Hoe slagbomen gebouwen en parkeerterreinen kunnen beschermen >
Hoe verklein je de kans op een woningbrand? >
Wil jij overstappen op duurzame verwarming? >
Lentekriebels: de terugkomst van vliegende insecten >
Praktische tips om zelf het plafond te verven >

Terug naar overzicht >>