arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Algemeen » 7x dit zijn de beste manieren om interieur inspiratie op te doen

7x dit zijn de beste manieren om interieur inspiratie op te doen

Interieur inspiratie opdoen: is het bij jou ook een van je lievelingshobby’s? Tof! Of je nu van plan bent om te gaan verbouwen, nieuwe accessoires wilt of gewoon voor je plezier inspiratie op wilt doen – er zijn verschillende manieren om dat aan te pakken. Hoe? We delen onze tips!

Lees blogs over interieur inspiratie

Op onze blog is een heleboel inspiratie voor je huis inrichten te vinden! We hebben een heleboel artikelen geschreven – klaar om door jou te worden gelezen. Zoek je een specifiek onderwerp? Probeer het eens via de zoekbalk op onze site! En naast deze blog, zijn er natuurlijk nog veel meer interieur blogs te vinden – zoals Ikwoonfijn en LivingTomorrow. Maak er handig gebruik van!

7x dit zijn de beste manieren om interieur inspiratie op te doen

Google is your friend

Woonstijlen inspiratie kun je ook goed via Google vinden. Vul gewoon in waar je naar op zoek bent en de ideeën verschijnen voor je neus. Een tip: als je bij Google Afbeeldingen kijkt, zie je meteen de visuele voorbeelden. Dat is het makkelijkst als je inspiratie voor je interieur zoekt!

Tijdschriften over wonen

Bladeren door magazines voor inspiratie voor je inrichting is een geweldige manier om je tijd te besteden. Op geprint papier ziet het er toch meteen een stuk realistischer uit – zeker een aanrader. Trakteer jezelf bijvoorbeeld eens per maand op een mooi tijdschrift over wonen. En bewaar natuurlijk de afbeeldingen die je het mooist vindt of misschien wel in je eigen interieur wilt toepassen!

Pinterest is essentieel

Pinterest is wat ons betreft echt een interieur walhalla. Hier zijn enorm veel ideeën te vinden – je hoeft maar wat zoekwoorden in te typen, en ze verschijnen op je beeldscherm. Zoek bijvoorbeeld naar inspiratie per kamer, kleur of meubelstuk. Geloof ons maar: zo ben je al gauw urenlang zoet. Wat een plezier!

Online inspiratie zoeken voor je interieur? Handige tips!

Instagram voor interieur inspiratie

Naast Pinterest, is ook Instagram handig om inspiratie op te doen voor je interieur! Volg accounts die mooie interieurs delen, of zoek juist via de juiste hashtags. Een tip: je kunt de hashtags het best in het Engels invoeren, zo krijg je meer zoekresultaten. Door gewoon eens te beginnen bij #interior of #interiorgoals, en van daaruit verder te klikken naar nieuwe hashtags, kom je al een heel eind!

Online winkelen voor inspiratie in je interieur

Webshops hebben vaak mooie sites, waar goede voorbeelden te vinden zijn. Niet alleen de productfoto’s, maar ook de afbeeldingen van ingerichte kamers of hoekjes die op de sites te vinden zijn. Zo kun je ook zeker inspiratie opdoen! Je hoeft niet per se iets te kopen natuurlijk – je kunt ook gewoon kijken of je iets moois ziet om in je eigen interieur aan te passen.

Inspiratie in real life

Hoewel we het in deze blog voornamelijk over online inspiratie hebben gehad, kun je natuurlijk ook heel goed in real life inspiratie opdoen! Ga eens gewoon naar woonwinkels toe als je niet per se iets wilt kopen – zie het als een leuk uitstapje. Zeker als je van interieur inrichten houdt! Ook een idee: let eens goed op bij je vrienden en familie hoe zij hun huis en leuke hoekjes hebben ingericht. Dat kan ook zeker interieur inspiratie bieden!


Reageer

Lees ook:

Vloerisolatie? Kies voor Fermacell vloerelementen! >
Ruimte besparen met een tv beugel in plaats van tv meubel >
Je huis sneller schoonmaken? Met deze 4 tips lukt het! >
6 tips om je huis met huisdieren hygiënisch te houden >
Dit zijn de voordelen van een houtkachel in je huis >
Gazon onderhouden: lees deze tips >
Zelf een steektrap inmeten >
De ronde eettafel: om deze 5 redenen is ‘ie zo populair! >
Huizenjacht: ook buiten de Randstad een gevecht >
Hierom zijn een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering onmisbaar >
Je wasmachine aansluiten in vijf eenvoudige stappen >
Voordelen van een NEN2580 meting >
Woning kopen rond Winschoten? Dit is onze top 3: (klus)woningen voor €325.000 >
Planten stekken doe je met dit 4-stappen plan >
De vensterbank stylen: 8x deze woonaccessoires kun je hier goed kwijt! >

Terug naar overzicht >>