arrow-right2checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-upcancel
Home » Algemeen » 3x Woonaccessoires om jouw leven gemakkelijker te maken
3x-Woonaccessoires-om-jouw-leven-gemakkelijker-te-maken

3x Woonaccessoires om jouw leven gemakkelijker te maken

Het leven is soms al zwaar genoeg. De hele dag werken en vervolgens thuiskomen en alle troep van je kinderen nog op te moeten ruimen. Daarbovenop staan er nog  grotere verrassing voor je klaar: een schone vaat die opgeruimd moet worden en een hele volle wasmand. Aan het eind van de avond plof je dan eindelijk neer met een glas wijn en geniet je van je vrije avond. Gelukkig komen wij jouw leven een beetje verlichten. Dat doen we door 3 handige woonaccessoires voor jou op een rijtje te zetten waardoor jij net iets minder moeite hoeft te doen van dag tot dag. 

1. Automatische lichtschakelaars

Dit is echt een must voor jouw huis. Ben jij zo iemand die richting de avond elke vloer, tafel en hanglamp langs moet om alle verlichting aan te krijgen. Dan is dat nu voorbij. Ga naar de winkel en schaf automatische lichtschakelaars aan. Deze stop je in het stopcontact met daarin de stekker van je lamp. Druk op de knop en het licht staat aan. Deze zijn ook zeker te krijgen met smart bediening, dit houdt in dat je het zelfs met je telefoon kan besturen. Nooit meer op staan om jouw lampen aan of uit te doen, hoe fijn is dat als je net lekker in je serie zit. 

2. Bescherm je stoel en vloer

Maak een einde aan de krassen op je vloer onder de eettafel. Je wilt die prachtige eiken vloer van je toch gewoon mooi houden? Koop dan stoelpootdoppen. Deze doppen doe je onder je stoelpoten en zij zorgen ervoor dat de stoelen niet meer zo krassen. Erg handig als je kinderen hebt die de stoel schuiven en niet optillen. Hoe vaak je het ook zegt.. Daarnaast bescherm je met de rubber doppen ook nog eens de stoelpoten zelf. Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw stoelen best snel wegglijden, daarom is het ook nog eens anti-slip. Krassen en lelijke strepen op de vloer zijn dus verleden tijd na aankoop van stoelpootdoppen.

3. Heteluchtpistool

Heteluchtpistool

Een heteluchtpistool, niet voor de hand liggend, maar ideaal voor in de zomer. Deze accessoires heeft dan ook betrekking tot je tuin. Je kan namelijk met een heteluchtpistool heel erg gemakkelijk onkruid wegbranden. Dat komt omdat je met een heteluchtpistool binnen vijf seconde de interne celstrucuur afbreekt. Hierdoor sterft de onkruid af en kun je vervolgens het onkruid weg vegen. Daarnaast kan je het heteluchtpistool ook nog eens gebruiken als aansteker voor de barbecue. Een keer richten en je barbecue staat aan. 

Met deze drie woonaccessoires los je natuurlijk niet in een klap al je problemen op. Maar het kan wel bijdragen aan het vergemakkelijken van jouw dagen. Zelf vinden wij deze 3 woonaccessoires helemaal top. Of jij het vind, dat is natuurlijk helemaal aan jou. Het is in ieder geval het proberen waard!


Reageer

Lees ook:

Renovatieprojecten die je huis meer waarde geven >
De kleuren van kunststof kozijnen: Hoe kies je de perfecte tint voor je huis? >
Voorkom rugpijn met een ergonomische bureaustoel >
Zelf in je woning klussen? Het belang van de juiste werkuitrusting >
Duurzaam verwarmen met een Warmteterugwin unit >
Hoe houd je een woning koel? >
Waarom kiezen voor een geïsoleerde garagedeur? >
Seizoensgebonden verlichting in je huis en tuin >
Hoe je een gezond werkritme ontwikkelt >
Dit zijn de voordelen van camerabeveiliging thuis >
Dit wil je weten voor je een huis koopt >
Een introductie tot woningontruimingen >
Energie besparen doe je zo! >
Voorstrijken van stucwerk: belang, technieken en productadvies >
Je woning beveiligen met de juiste sloten >

Terug naar overzicht >>