Home > Woonruimte > Slaapkamer > Welke boxsping past bij jou?
 
 

Welke boxsping past bij jou?

Toe aan een nieuw ‘hotelbed’ in je slaapkamer, maar heb je moeite om een keus te maken? Tijdens de Woonbeurs Amsterdam presenteerde Swiss Sense vier nieuwe uiteenlopende boxspring modellen. Voor ieder wat wils.

Duurzaam en Gezond

Swiss Sense gebruikt natuurlijke materialen. Deze zorgen voor een duurzame en gezonde boxspring. De boxpsprings kunnen in verschillende kleuren en maten geleverd worden. Heb je last van je rug of benen? De boxsprings zijn elektrisch verstelbaar, met een eenvoudige handeling lig je in de houding die jij het prettigst vindt. Het hoofdeinde blijft op zijn plaats en het nachtkastje is in elke positie binnen handbereik.

Iets voor jou? Kies hieronder het model dat bij jou past.

Luxe en luchtig
Een royale boxspring die luxe uitstraalt en uitnodigt om lekker lang te slapen. Het heeft een stevig hoofdbord met stijlvol afgeronde hoeken dat helemaal doorloopt tot de grond. Door de combinatie met de aluminium pootjes ontstaat er een luchtig totaalplaatje.

Comfort en exclusief
Deze boxspring combineert een traditioneel handgenopt hoofdbord met het optimale comfort van een boxspring, uitgevoerd in de meest exclusieve stoffen.

Eenvoud en compleet
Een complete boxspring die opvalt door zijn eenvoud. Alles is hier gericht op lekker slapen.

Romantisch en robuust
Het gecapitonneerd hoofdbord geeft deze boxspring een vleugje romantiek. Maar door de robuuste vormgeving, en het metalen frame als onderstel is deze boxspring een modern bed dat in vele omgevingen goed tot zijn recht zal komen.

Kijk voor meer informatie op: www.swisssense.nl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Reageer