Home > Gespot > De zaak van > Rene Vos van La Vie Keukens

De zaak vanRene Vos van La Vie Keukens

Rene Vos van La Vie Keukens
Interview met Rene Vos van La Vie Keukens
Wie: Rene Vos
Waar: Apeldoorn
Woonmoment: Ondanks dat ik niet een kookfanaat ben, kies ik toch voor de keuken. Hier beleef ik mijn favoriete woonmomenten. Heerlijk aan de grote keukentafel vertoeven met mijn kinderen of gezellig koffie drinken.
Droomhuis: Ik ben tevreden met de woning zoals ik die nu heb. Ik hou van verschillende woonstijlen; klassiek en modern komen bij mij thuis samen.
 
 

Nieuw geopend in Apeldoorn is La Vie Keukens. Keukens met een grote K!  Want de nieuwste modellen en trends in keukenland zijn hier op één plek verzameld. Wie is deze nieuwkomer in Apeldoorn? Woonstijl ging op bezoek. Het is de zaak van René Vos.

Hobby’s

In mijn vrije tijd zit ik graag op de fiets, een mountainbike wel te verstaan. De Veluwe biedt met zijn heuvels en bospaden meer dan genoeg uitdaging en ondertussen geniet ik van de omgeving.

Gerecht

Ik kook wel, maar ben geen keukenprins. Ik hou van eenvoudige maar toch hele lekkere maaltijden. Ik heb de keuken zelf ontworpen en gebouwd. Toen wij de woning betrokken heb ik zelfs de ruimte compleet aangepast naar een grote woonkeuken, met eiland en grote gezinstafel.

Eigenschap

Ik ben heel rustig. Dat komt in de zaak goed van pas. Het is belangrijk om goed de tijd te nemen om samen met de klant een persoonlijk keukenplan te maken. Ik kan wel eens jaloers kijken naar mensen die honderd dingen tegelijk doen, daar ben ik zelf minder goed in.

Vakantie

Ik hou van kamperen. Lekker met mijn meiden met de tent erop uit. Het liefst naar Frankrijk. Dat is mijn favoriete vakantieland.  

Boek

Ik ben geen echte boekenlezer. De krant daarentegen wel, al doe ik dat voornamelijk op internet. Ik lees ook de vakbladen op het gebied van keukens en woninginrichting.

Automerk

Ik heb lang in een Alfa-Romeo gereden, maar met de komst van mijn drie kinderen en toebehoren zoals een maxi-cosi, kinderwagen en wandelwagen bleek deze te klein en ben ik uit pure nood overgestapt naar een gezinswagen; een Volkswagen Touran. De tijd van hoe krijg ik alles in mijn auto is nu verleden tijd.

La Vie Keukens B.V.
Vlijtseweg 75
7317 AD Apeldoorn
Tel.  (055) 576 65 79
www.laviekeukens.nl

De Zaak van 20
 
 
De zaak van 10
 
 
Reageer