Home > Gespot > De zaak van > Alex en Ingrid van Corduroy

De zaak vanAlex en Ingrid van Corduroy

Alex en Ingrid van Corduroy
Interview met Alex en Ingrid van Corduroy
Wie: Alex en Ingrid
Waar: Huizen
Woonmoment: Op zondagmiddag met de openhaard aan op een paar plofkussens een wijntje drinken.
Droomhuis: We zouden heel graag ooit een oud boerderijtje op willen knappen, liefst met een grote schuur erbij. Natuurlijk met een grote tuin, kan Ingrid eindelijk een hondje nemen.
 
 

Vorig jaar is in Huizen Corduroy geopend, een winkel in dames- en herenmode, én in woonaccessoires. Corduroy is een mooi nummer van Pearl Jam en de naam voor ribstof. Hoe zit dit? Het is de Zaak Van Alex en Ingrid.

Hobby's

We hebben allebei een passie voor mode, wooninrichting en lifestyle. Doordat we allebei de afgelopen 10 jaar voor verschillende grote merken hebben gewerkt hebben we veel ervaring opgedaan. Afgelopen jaar is deze passie en ervaring samen gekomen in het openen van onze winkel Corduroy in Huizen. Daarnaast hebben we onze handen vol aan onze twee kinderen Maud en Tijs. We kijken graag films en Alex is gek op (rock) muziek. Ingrid gaat graag naar yoga en vindt het heerlijk om allerlei tijdschriften te lezen.

Gerecht

Aangezien Ingrid doordeweeks het eerste thuis is, kookt zij door de week. Alex kookt meestal in het weekend. Bijvoorbeeld “Jamie Oliver aardappelen met tijm” uit de oven, gebakken zalm in rauwe ham en haricot verts. Uiteten komt er de laatste tijd weinig van maar het liefst gaan we naar de Red Sun in Blaricum en laten we ons verrassen door de kok.

Eigenschap

Alex zijn enthousiasme en Ingrid haar eerlijkheid. Samen willen ze mensen een goed gevoel geven.

Vakantie

Onze ideale vakantie is met de auto naar de Franse Middellandse zee, heerlijk aan het strand met de kinderen. Zon, zee, strand en marktjes afstruinen.

Boek

Alex: alles van Kluun

Ingrid: alles van Saskia Noort

Automerk

Alex: Mini, we hebben nu een hele oude Austin!

Ingrid: Audi

Corduroy
Raadhuisstraat 4
1271 RN Huizen
Nederland
035 523 7351

info@corduroy-online.nl
www.corduroy-online.nl

bg_wiewezijn
 
 
De zaak van 2
 
 
Reageer